Başkan misafirlerini ağırladı

Belediyeyi ziyaret eden misafirlerini makamında ağırlayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kendisine iletilen öneri ve talepleri ilgili birimlere ileterek talimatlarda bulundu.
Bu haber 2022-05-11 09:53:04 eklenmiş ve 146 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, belediyeyi ziyaret eden misafirlerini makamında ağırladı.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın; Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, Yazıcılar Köyü Muhtarı Muharrem Ateş, Hasankadı Merkez Muhtarı Hüseyin Maden ve Hadankadı Belediye Meclis Üyesi İsmail Özgün, Esentepe Mahallesi Muhtarı Şenol Özdemir, Ulus Ağaköy Azası Namık Kemal Güç, Kickbox Bartın İl Temsilci İhsan Aslan, Bartınspor Başkanı Serkan Yurtaçan, Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Somaklı, Genç Tema Başkanı Zeynep Sude Hitit, önceki dönem Başkanı Ziyad Kuşen, Yönetim Kurulu Üyeleri Kader Uşakli, Can Göksu ve Derya Toprak, Ses Sanatçısı Hasan Yılmaz, Menajeri İrfan Gün ve ekibi, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Göksel Yağcı, Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığında görevli Tayfun Gedikoğlu, Boğaziçi Otel İşletmecisi Gökhan Usta, Güney İnşaat Sahibi Rıza Güney ile çok sayıda esnaf ve vatandaşı makamında ağırladı.

 

 

Esnaf ve vatandaşlar, bu ziyaretlerinde hem sorunlarını iletme fırsatı buldu hem de göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları gayretli çalışmalardan dolayı Başkan Akın’a teşekkür etti.

 

 

Önerileri ve talepleri dinleyip tek tek not alan Başkan Akın, kendisine iletilen öneri ve talepleri ilgili birimlere ileterek talimatlarda bulundu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›