Kalaycı’dan Huzurevi’ndeki annelere anlamlı ziyaret

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, eşi Emine Kalaycı ve AK Parti Yönetimiyle beraber 75.Yıl Huzur Evini ziyaret ederek buradaki annelerin Anneler gününü kutladı. Yaşamlarını 75. Yıl Huzurevi’nde sürdüren annelerin her zaman yanlarında olduklarını hissettirmek amacıyla bu anlamlı günde ziyarette bulunduklarını ifade eden Kalaycı, huzurevindeki tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlarken diğer huzurevi sakinleriyle de bir süre sohbet etti.
Bu haber 2022-05-10 09:59:56 eklenmiş ve 133 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Anneler Günü dolayısıyla huzurevinde kalan anneleri ziyaret etti. Ziyaret programında AK Parti İl Başkanı Kalaycı’yı eşi Emine Kalaycı da yalnız bırakmazken Başkan Yardımcısı Fahrettin Özkaya, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Güllü Karakuş, Döndü Topuz, Nuray Akbaba da eşlik etti.

 

 

Bartın 75. Yıl Huzurevi sakini anneleri ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Kalaycı, onlarla sohbet edip, çiçek vererek Anneler Günü’nü kutladı.

 

 

Ziyaret sırasında Kalaycı, teker teker ilgilendiği Huzurevi sakinleriyle neşeli ve duygu dolu anlar yaşarken “Annelerimiz önce bizi karınlarında sonra kucaklarında büyüttüler sonra da gönüllerine aldılar. Yani hep onlarla beraberdik, hep onlarla beraberiz. Dünyada hiçbir canlı yok ki annesiz olmasın. Her canlının anası vardır. Hepimizi bir anne dünyaya getirdi. Dünyaya gelmemize vesile olan bütün annelerin anneler gününü kutlamak belki de sadece yetmez onlara her zaman muhtacız, her zaman müteşekkiriz. Her zaman onlar bizim baş tacımızdır. Annelerimizin kıymetini bilmek belki onların sağlığında çok mümkün olmuyor. Çünkü her zaman yanımızdalar, her zaman bizimle beraberler. Ne zaman ki kaybediyoruz. İşte o zaman gerçek kıymetlerini görüyoruz. Bizim için ne kadar önemli oldukları içimizde yer kalıyor. Anneler Günü münasebetiyle Huzurevimize gidip oradaki annelerimizi ziyaret ettik. Ayrıca annelerimizin bu mutlu günlerinde, evlatlarını bağrına basamayan, onları kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı annelerimizi ziyaret ederek onların acılarını bir nebze olsun unutturalım istedik. Annelerimizin hakkı asla ödenmez ve annelerimizin kıymeti sadece tek bir günle anlaşılamaz. Annelerimiz bizim her zaman başımızın tacıdır. Bizler sizin evladınızız” dedi.

 

 

Başkan Kalaycı’dan bu anlamlı günde çiçek alan anneler çok mutlu olurken bu güzel jesti için teşekkür etti.

ETİKETLER : Turhan Kalaycı Huzurevi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›