Akın, “Mutluluklar diliyorum”

Vatandaşların özel ve önemli günlerinde yaşadıkları mutluluk ve heyecanlarına ortak olan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, dünya evine giren tüm çiftlere mutluluklar diledi.
Bu haber 2022-05-10 09:32:58 eklenmiş ve 183 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların özel ve önemli günlerinde yaşadıkları mutluluk ve heyecanlarına ortak oluyor.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, hafta sonu gerçekleşen nikah törenlerinde çiftlerin evlilik akitlerini gerçekleştirerek, heyecan ve mutluluklarına ortak oldu.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, Kaya ve Altun ailelerinin kıymetli evlatları Tuğçe ile Ahmet’in, Yıldız ve Baştan ailelerinin kıymetli evlatları Beyhan ile Harun Reşit’in, Mürvet-Mehmet Özen'in kızı Bahar ile Fatma-İbrahim Altunsoy’un oğlu Çağdaş'ın, Damla Zorlukaya ile Serdar Demircioğlu'nun nikah akitlerini gerçekleştirdi.

 

 

Zorlukaya ve Demircioğlu ailelerinin nikah merasimi öncesinde, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcıları Kemal Özay, Hüseyin Alp Akın, Recep Çömlek, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve İl Genel Meclis Üyesi Orhan Ölçek ve teşkilat mensupları ile birlikte Zorlukaya ve Demircioğlu ailelerine nikah merasiminin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

 

Başkan Akın, “Dünya evine giren tüm çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›