İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2022 Yılı 2. Olağan Toplantısı Yapıldı

Bartın Valisi Sinan Güner başkanlığında gerçekleştirilen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2022 yılı 2. Olağan Toplantısı’nda Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Bartın Valiliği’nce hazırlanarak yayımlanan “Bartın İlinin Filyos Vadisi Projesine Entegrasyonuna Yönelik Eylem Planı” çerçevesinde yapılan çalışmalar ile ilgili kurul üyeleri bilgilendirildi.
Bu haber 2022-05-05 10:56:27 eklenmiş ve 213 kez görüntülenmiştir.

 

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2022 yılı 2. Olağan Toplantısı Vali Sinan Güner başkanlığında Valilik 15 Temmuz Şehitleri Toplantı Salonu’nda yapıldı.

 

 

Toplantıya Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Said Ceyhan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Metin Çetin, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Solak, İl Milli Eğitim Müdürü V. İsa Kıral, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Birol Cangi, Ticaret İl Müdürü Erhan Özcan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Yrd. Cemal Zeybek, Türkiye Sakatlar Derneği Şube Başkanı Ferit Kurulan, Bartın Kadınlar Dayanışma Derneği Başkanı Nilgün Saban,  BAKKA Bartın Yatırım Destek Ofisi Birim Koordinatörü Osman Bahadır Kalecik ve KOSGEB İl Müdürü Gökhan Akdağoğlu katıldı.

 

 

Toplantıda Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından önceki toplantıda alınan kararların gerçekleşme durumları ile denetim kurulu ve İŞKUR faaliyetleri değerlendirilerek, İŞKUR Aktif İşgücü Hizmetleri Yönetmeliğinin 40(1) maddesindeki program süreleri ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ nün alan ve dal açma talepleri görüşüldü.

 

 

Ardından Bartın KOSGEB İl Müdürlüğü tarafından “Genç ve Yeni Mezun İstihdamına Yönelik Mikro ve Küçük İşletmeler Hızlı Destek Programı” sonuçları, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından “Genç İstihdam Teması” kapsamındaki faaliyetler, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Bartın Valiliği’nce hazırlanarak yayımlanan “Bartın İlinin Filyos Vadisi Projesine Entegrasyonuna Yönelik Eylem Planı” çerçevesinde yapılan çalışmalar ile ilgili kurul üyeleri bilgilendirildi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›