PROJE OKULU’NDAN MUHTEŞEM ORGANİZASYON

Şehit Mustafa Yaman Anadolu İmam Hatip Lisesi (Fen Ve Sosyal Bilimler Proje Okulu) Geleneksel olarak düzenlenen 3. İftar programı etkinliğinde tüm paydaşlarını bir araya getirdi.
Bu haber 2022-04-29 11:07:16 eklenmiş ve 273 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

300’den fazla kişinin katıldığı organizasyona Bartın’ın eğitim ve üniversite camiasından yöneticiler, öğretmenler ve akademisyenler katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, Okul Danışma Kurulu Üyelerinden İlahiyat Fak. Dekanı Prof. Dr. Erol Kırdar, Prof. Dr. M. Sabri Gök, Doç. Dr. Ertuğrul Erdoğmuş, Doç. Dr. Gülay Karaman, Doç. Dr. Abid Ustaoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı İlyas Kara, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsa Kıral ve Mustafa Dilek, Teftiş Kurulu Başkanı Nejmettin Aldeniz gibi isimlerin yer aldığı program, okul idaresi ve öğrenciler tarafından organize edildi.

 

 

Programda neyzen ve klavye eşliğinde okul öğretmenlerinden Tasavvuf Müziği Solisti Arif Tokkal mini bir konser verdi.

 

 

Okul Müdürü Muhammet Akça yaptığı konuşmada pandemi dolayısıyla ertelenen ve yapılamayan birçok programdan sonra böyle büyük bir organizasyonun başarıyla yapılmasının Proje İmam-Hatibe çok yakıştığını ifade ederken iftar programının birlik beraberliği de katkı sağlamasını temenni etti.

 

 

Böyle büyük bir organizasyonu başarıyla gerçekleştiren Şehit Mustafa Yaman Anadolu İmam Hatip Lisesi  (Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu) ailesini tebrik ediyoruz. Bartın’ımızda böyle güzel ve öncü faaliyetlerin devamını diliyoruz.

 

ETİKETLER : Şehit Mustafa Yaman Anadolu İmam Hatip Lisesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›