Mesleki eğitime destek için teşekkür

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile iftar programında bir araya gelen Bartın’ın en gözde ve en iyi kuaför salonlarından birinin sahibi Önder Özliman, mesleki eğitime verdikleri önem ve destekten dolayı Bakan Özer’e teşekkür etti.
Bu haber 2022-04-28 16:30:11 eklenmiş ve 252 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bartın’a geldi.

 

 

Siyasetten sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, eğitim camiasından iş dünyasına kadar birçok isimle iftar programında buluşan Bakan Özer, mesleki eğitim ile okul öncesi eğitim vurgusu yaptı.

 

 

Bakan Özer’in iftar programına katılanlar arasında Bartınlı iş insanlarından Önder Özliman da vardı.

 

 

İftar programı sonrasında Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile sohbet eden Özliman, mesleki eğitime verdikleri önem ve destekten dolayı teşekkür etti.

 

 

Bartın’ın en gözde ve en iyi kuaför salonlarından birinin de sahibi Önder Özliman “Son yıllarda mesleki eğitime verilen değerin artmasıyla birlikte mesleklere olan ilgi de giderek artıyor. Bizler de iş dünyası olarak mesleki eğitime yönelik düzenlemelerinizi destekliyoruz. Hepimiz bu mesleklerimiz sayesinde bir noktaya geldik. Ben de çekirdekten yetişerek bu günlere geldim ve uzun yıllardır bu sektörde işimi aşkla yapıyorum. İşimi layıkıyla yapabilmek için çok fazla emek harcadım, kendimi sürekli geliştirdim. Eğitimin ve kendini geliştirmenin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyim. Öğrenmenin yaşı yoktur diyerek her geçen gün kendimizi daha da geliştiriyoruz. Gençlerimizin de mesleki eğitimlere yönlendirilmesi çok önemli. Bizim mesleğimiz başta olmak üzere tüm mesleklerimiz altın bilezik gibi, dünyanın neresine gidersek gidelim bu mesleği yapabiliriz. O nedenle bizler mesleki eğitime verdiğiniz ve teşvik ve desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

ETİKETLER : Mahmut Özer Milli Eğitim Bakanı Önder Özliman
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›