“Tüm içtenlikle dua etmeliyiz”

Bartın Valisi Sinan Güner, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak “Allah’ın sonsuz rahmetinin yeryüzünü kuşattığı bu müstesna geceyi, hatalarımızın telafisi için bir fırsat olarak görmeli ve tüm insanlığın kin, haset, nefret, korku ve ümitsizliğin olmadığı; güven, sevgi, saygı, kardeşlik ve dayanışmanın olduğu bir dünyada yaşaması için tüm içtenlikle dua etmeliyiz” dedi.
Bu haber 2022-04-27 11:28:07 eklenmiş ve 115 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Valisi Sinan Güner, “Bin aydan daha hayırlı gece” olarak nitelendirilen Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

 

Allah’ın sonsuz rahmetinin yeryüzünü kuşattığı bu özel geceyi, hatalarımızın telafisi için bir fırsat olarak görmeli ve tüm insanlığın kin, haset, nefret, korku ve ümitsizliğin olmadığı; güven, sevgi, saygı, kardeşlik ve dayanışmanın olduğu bir dünyada yaşaması için tüm içtenlikle dua etmemiz gerektiğini ifade eden Vali Güner, mesajında şunları kaydetti:

 

 

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise Cehennemden ateşinden kurtuluş olan Ramazan Ayı’nın sonlarına yaklaşırken, manevi haz ve coşkunun doruğa ulaştığı Kadir Gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerimin indirilmeye başlandığı ve bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için bizlere eşsiz bir imkân sunmaktadır. Allah’ın sonsuz rahmetinin yeryüzünü kuşattığı bu müstesna geceyi, hatalarımızın telafisi için bir fırsat olarak görmeli ve tüm insanlığın kin, haset, nefret, korku ve ümitsizliğin olmadığı; güven, sevgi, saygı, kardeşlik ve dayanışmanın olduğu bir dünyada yaşaması için tüm içtenlikle dua etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, bu kutsal gecenin yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diliyor, başta Bartınlı hemşerilerim ve aziz milletimiz olmak üzere tüm İslâm âleminin mübarek Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle kutluyorum.” (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Sinan Güner Kadir Gecesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›