“Hizmet rotamızı belirliyoruz”

Bartın’da hastalık, yaşlılık gibi sebeplerden dolayı Belediyeye gelemeyen vatandaşları evlerinde ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, talep ve önerileri dinledi.
Bu haber 2022-04-27 11:22:51 eklenmiş ve 170 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkan Cemal Akın, hastalık, yaşlılık gibi sebeplerden dolayı Belediye gelemeyen vatandaşları evlerinde ziyaret ederek talep ve önerileri dinlemeye devam ediyor. 

 

 

Her fırsatta vatandaşlar ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Cemal Akın, son olarak iki ayrı yerde ev ziyaretinde bulundu.

 

 

Kırtepe Mahallesi Muhtarı Zeynep Tozoğlu Aydın, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Sosyal Hizmet Merkezi Sorumlusu Sibel Karademir’inde eşlik ettiği ziyarette İlk olarak, Semra-Erkan Sevinç çiftinin evine misafir oldu.

 

 

Halk dilinde “Kelebek Hastalığı” olarak bilinen hastalıkla mücadele eden Semra Sevinç’in hastalığı ile ilgili bilgiler aldı.

 

 

Ziyaret sonrası Başkan Akın, “Sevinç Ailesi'ne misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, belediye olarak, tedavi süreçlerinde elimizden geldiği kadar destek olmaya çalıştığımızı ve gönüllü vatandaşlarımızın destekleriyle ilaç teminine yardımcı olduğumuzu Semra Sevinç’e eşi Erkan ve oğlu Eyüp Ozan’ın destekleri ile birlikte bu hastalıktan kurtulmayı nasip etsin” dedi.

 

 

Başkan Akın’ın ikinci ziyaretini ise Kırtepe Mahallesi’nde Görme engelli Kaya Ailesi’ne oldu.

 

 

Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Kent merkezindeki çalışmalarda görme engelliler için yapılan düzenlemeler ile ilgili bilgiler verdi.

 

 

Ziyaret sonrası Başkan Akın, Naci ve Reyhan Kaya çiftine her zaman yanlarında olduklarını ve destek olmaya devam edeceklerini ifade ederek, evlatları Sude Naz ve Eymen ile birlikte hayatlarını devam ettiren Kaya Ailesi’ne huzurlu bir yaşam diledi.

 

 

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Akın; “Amacımız birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içinde hizmet ile toplumsal faydayı birleştiren belediyecilik anlayışımızla ev ziyaretlerimize devam ediyoruz. Ramazan ayının manevi atmosferi içerisinde vatandaşlarımızla daha çok bir arada olma arzusunda olduğumuzdan vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Yüz yüze görüşerek onların sorunlarını dinliyor ve imkânlarımız ölçüsünde çözüm buluyoruz.  Esnaf, ev ve mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın bizi samimi karşılıyor. Göreve geldiğimizde halkın başkanı olma prensibimizi gerçekleştirdiğimizi hissetmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu ilgiye ve vatandaşlarımızın bize olan desteğine layık olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Onlarla istişare ederek, istek ve talepleri doğrultusunda hizmet rotamızı belirliyoruz. Şehrimize daha fazla eser bırakabilmek adına gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu noktada en büyük gücümüz vatandaşlarımızın bize olan desteğidir. Ziyaretimizde bize gösterdikleri güler yüzleri ve misafirperverlikleri için kıymetli ailelerimize teşekkür ediyor, sevdikleri ile sağlıklı huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›