İstişarelerle şehrimizi güzelleştiriyoruz

Teravih sonrası Ortaköy Kafe ve Henry Jones Kafe’yi ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Çalışmalarımıza her an halkın içinde olarak yön vermeye devam edeceğiz” dedi.
Bu haber 2022-04-27 11:18:28 eklenmiş ve 95 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Teravih sonrası Ortaköy Kafe ve Henry Jones Kafe’yi ziyaret etti.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Teravih sonrası gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerde vatandaşlarla selamlaşarak, sohbet etti.

 

 

Halka en etkili ve en güzel şekilde hizmet vermek için vaktinin büyük çoğunluğunu halkın içinde geçirdiğini söyleyen Başkan Akın açıklamasında, “Kapımız ve telefonlarımız her zaman açık olmasına rağmen belediye binasından, vatandaşın sıkıntılarının tamamını bilmek mümkün değildir. Bu sebeple biz, halkımıza en güzel ve etkili şekilde hizmet verebilmek için, vatandaşı bizzat yaşam alanlarında, çay bahçelerinde, mahallelerinde, işyerlerinde ve parklarda ziyaret ediyor, çeşitli etkinliklerle bir araya gelip sıkıntı, talep ve önerilerini dinliyoruz. Bu bağlamda, bu akşam Teravih sonrası Ortaköy Kafe ve Henry Jones Kafe’de vakit geçirdik. Çalışmalarımıza her an halkın içinde olarak yön vermeye devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›