AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, iftardan sahura vatandaşlarla

Dur durak bilmeden sahada olmaya devam eden AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, hem iftarda hem de sahurda vatandaşlar bir araya geliyor. İftar programlarında vatandaşlarla birlikte oruç açan Kalaycı, sahuru da üniversite öğrencileriyle birlikte yapıyor. “Ramazan Ayının bereketi sahurda, sahurun bereketi de öğrenci kardeşlerimizin sofralarında” diyen Kalaycı, öğrencilere kendi elleriyle menemen hazırlıyor.
Bu haber 2022-04-25 10:45:34 eklenmiş ve 194 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, beraberindeki İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte katıldıkları iftar programlarından vatandaşlarla oruç açarken sahuru da üniversite öğrencileriyle birlikte yapıyor.

 

 

 

Katıldığı iftar ve sahur programlarıyla ilgili Kalaycı, bir değerlendirmede bulundu.

 

 

Ramazan ayının bereketinin tüm hanelere işlediğini belirten Kalaycı, “Geçtiğimiz iki yıl; Ramazan ayını, bayramları pandeminin gölgesinde geçirdik. Bu yıl, birbirimize sarılabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye bu müsibetle örnek bir mücadele sergiledi. Salgın hastalık tüm dünyayı ezip geçerken, biz, ortaya çıkardığı sıkıntıların altından alnımızın akıyla kalktık. Bugün de öz gücümüzle çözemeyeceğimiz sorun yok” dedi.

 

 

Gençler ve öğrencilerle her platformda bir araya gelen Kalaycı, sahur bereketini öğrencilerle birlikte yaşarken “Bu manevi iklimi, bu güzelliği evlerinden uzakta şehrimizde bizlere emanet gençlerimizle beraber yaşayalım istedik. Hep birlikte bu güzel şehirde yaşıyoruz, bu şehrin sorunlarını hep beraber çözüm bulmamız, güzelliklerini hep beraber artırmamız gerekiyor. Şehrimize hizmet noktasında gençlerimizin enerjisi her zaman bizlere güç veriyor. Onların fikirlerini önemsiyor ve değer veriyoruz” diye konuştu.

 

ETİKETLER : AK Parti Turhan Kalaycı Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›