Akın, vatandaşlarla iftar açıyor

Ramazan Ayı dolayısıyla davet edildiği iftar programlarına katılmaya devam eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Ramazan ayının eşsiz güzelliklerinden olan iftar yemeklerinde her kesimden insanımız ve dostlarımızla bir araya geliyor, aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Bu haber 2022-04-19 09:16:45 eklenmiş ve 155 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ramazan Ayı münasebetiyle davet edildiği iftar programlarına katılmaya devam ediyor.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, yoğun Ramazan programı çerçevesinde Bartın Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Üyelerinin, İnkılap Caddesi esnafının geleneksel olarak düzenlediği ve Rek-Tab Reklam’ın Sofra Cafe Restaurantta düzenlediği iftar programına Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İl ve İlçe Teşkilat Üyeleri ile birlikte katıldı.

 

 

İftar yemeğinde yüzlerce vatandaşla birlikte oruç açan Başkan Akın, ayrıca Rek-Tab Reklam Sahipleri Volkan-Yasemin Bayramoğlu çiftinin 1 yaşına giren evlatları Karahan için düzenlenen doğum günü partisine de eşlik ederek, Karahan’a ailesi ile birlikte sağlıklı huzurlu bir yaşam diledi.

 

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, “Ramazan ayının eşsiz güzelliklerinden olan iftar yemeklerinde her kesimden insanımız ve dostlarımızla bir araya geliyor, aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah birliğimizi daim eylesin.” Dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›