Arıtlı muhtarlardan iftar programı

Bartın’ın Arıt bölgesine bağlı muhtarlar tarafından düzenlenen iftar programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Bu haber 2022-04-18 12:04:12 eklenmiş ve 148 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın’ın Arıt bölgesine bağlı muhtarlar tarafından Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeği düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu iftar programında oruçlar dualarla açıldı.

 

 

Bartın Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen iftar programına Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, GMİS Genel Sekreteri Ertan Kaya başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile Arıt bölgesine bağlı muhtarlar ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

 

 

İftar programında konuşan Arıt Muhtarı Muhammet Arslan, Arıt’a bağlı muhtarlarla yaptıkları çalışmalardan da bahsetti. Arıt’ta 17 köy muhtarlığı olarak “Arıt’ı nasıl daha ileriye götürebiliriz”in gayreti içerisinde olduklarını belirten Arslan, şöyle konuştu:

 

 

“Birlik, beraberlik ve rahmet ayı olan 11 ayın sultanı, mübarek ramazan ayında, Arıt Muhtarları olarak düzenlediğimiz iftar yemeğine katıldığınızdan dolayı; şahsım ve Muhtar arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ediyorum. Öncelikle yılı içinde kıymetli muhtarımızı kaybettik. Rabbim mekanlarını cennet eylesin, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Onların yerine seçilen yeni muhtarlarımıza başarılar diliyorum. Bizler vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek için; Valiliğe, kamu kurumlarına, Özel İdareye, sivil toplum kuruluşlarına, dernek ve vakıflara hep iş için gidiyoruz.  Taleplerimizi imkanları doğrultusunda ivedi bir şekilde karşılayan Kurum amirlerimize, Ramazan ayı dolayısıyla Arıt Muhtarları olarak iftar vererek, hem bir teşekkür hem de dayanışmanın, birlik ve beraberliğin pekişmesi adına iftarda aynı sofrayı paylaşmak istedik.

 

 

“Projelerimiz ve faaliyetlerimiz devam edecek”

 

 

Bizler Arıt bölgemizde yaşanan sıkıntıları ilgili yerlere iletilmesinde bir köprü görevi üstlenerek sorunların çözümü için hep birlikte çalışarak çözümler ve projeler üretiyoruz. Son günlerde Arıt’ta faaliyete geçireceğimiz kooperatifte bunun en iyi örneğidir. İnşallah gerekli hazırlıkları biran evvel bitirerek kooperatifimizi faaliyete sokarak bölgemizin kalkınmasında önemli bir adımı hep birlikte atmış olacağız. Bölge halkı olarak çalışan, üreten, pazarlayan bir konuma gelerek bu alanda projelerimiz ve faaliyetlerimiz devam edecektir. Bizler Arıt’ta 17 köy muhtarlığı olarak Arıt’ı nasıl daha ileriye götürebiliriz, bunun gayreti içerisindeyiz. Sonuç olarak biz bir ekibiz. Arıt’a hizmetkar olan bir ekibiz. Güzel işlerin altına hep birlikte imza atalım istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle; Muhtarlık müessesesinin öneminin benimsenmesine ve bu müesseseye verilen değer adına başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şahsım ve muhtar arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bizler büyük bir aileyiz. Mübarek Ramazan ayında aynı sofrayı paylaşmamız da buna en güzel örnektir. Davetimize katılan, bizimle birlikte sofralarımızı onurlandıran tüm dostlara sonsuz teşekkür ediyorum.”

 

 

Yapılan duaların ardından hep birlikte oruç açıldı.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Sosyal Tesisleri İftar programı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›