“Gönüllere dokunuyoruz”

İftar sonrası gerçekleştirdiği ev ziyaretlerine devam eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberindeki heyetle birlikte Aladağ Mahallesi’nde ikamet eden emekli Belediye personeli Ahmet Makar’ı, Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Kadir Kırmacı’yı ve Tuna Mahallesi’nde ikamet eden Tayfun Tel’i evlerinde ziyaret etti.
Bu haber 2022-04-16 11:03:35 eklenmiş ve 124 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, iftar sonrası gerçekleştirdiği ev ziyaretlerine devam ediyor.

 

 

Gün içerisinde yoğun geçen ziyaretçi ve hizmet trafiğine rağmen mahalle ve ev ziyaretlerini aksatmayan Akın, son olarak Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ile birlikte Aladağ Mahallesi’nde ikamet eden emekli Belediye personeli Ahmet Makar’ı, Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Kadir Kırmacı’yı ve Tuna Mahallesi’nde ikamet eden Tayfun Tel’i evlerinde ziyaret etti.

 

 

“Ev ziyaretlerimize devam ediyoruz”

 

 

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmesinde Akın, “Ev ziyaretlerimize devam ediyoruz. Amacımız birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içinde Bartın’da tüm gönüllere dokunmak. Göreve geldiğimiz günden buyana da gönüllere dokunuyoruz. Bu kapsamda Belediyemizde uzun yıllar hizmet verdikten sonra 20 yıl önce emekli olan, geçirdiği rahatsızlık sonrası tedavi süreci evinde devam eden Ahmet Makar ağabeyimize geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Aladağ Mahallesi’ndeki evinde ziyaret ettiğimiz Ahmet Ağabeyimize şifa, değerli eşi Müzeyyen Ablamız ile çocuklarına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum. İkinci olarak kıymetli Kadir Ağabeyim ve Rahime Ablamı ziyaret ettik. Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret ettiğimiz Kırmacı Ailesi ve komşuları ile güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Ziyaretimizde misafirperverliklerinden dolayı değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum. Son olarak da Tuna Mahallesi sakinlerinden Tel Ailesi’nin kıymetli evlatları Tayfun’u ziyaret ettik. Tayfun kardeşimizin sağlığı ile ilgili bilgi aldık. Elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğimiz Tayfun kardeşimizin annesi Ayfer Hanım ile babası Ertan Bey’e Allah güç versin” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›