Sezon öncesi İnkumu’nda inceleme!

Beraberindeki teknik heyetle birlikte yaz sezonu öncesi İnkumu tatil beldesinde incelemelerde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “İnkumu tatil beldesini yaza hazır hale getireceğiz” dedi.
Bu haber 2022-04-15 11:08:27 eklenmiş ve 896 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Arınan ve Necmi Balık, Ar-Ge Başkanı Aykut Oktay Ulu, Ar-Ge Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik ve Daire Müdürleri ile birlikte yaz sezonu öncesi İnkumu tatil beldesinde incelemelerde bulundu.

 

 

İnceleme sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Mavi Bayrak ile taçlandırdığımız İnkumu tatil beldemizde yeni sezon öncesi incelemelerde bulunduk. Her yıl kış mevsimi bitiminde yaptığımız inceleme ve tespitler doğrultusunda bakım, onarım ve güzelleştirme çalışmaları yapıyoruz. Bu yıl da aynı şekilde İnkumu tatil beldemizde tespit ettiğimiz sorunlar ve yeniliklerle ilgili çalışmaları başlatmak üzere incelemelerde bulunduk. Çalışmalarınızı hızlı bir şekilde gerçekleştirerek, İnkumu tatil beldemizi inşallah yeni sezona hazır hale getireceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›