Akın hem talepleri dinliyor hem moral oluyor

Bartın’ı karış karış gezmeye devam eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, sürekli halkla iç içe olurken vatandaşların görüş ve taleplerini dinliyor. Gün içerisinde yoğun geçen ziyaretçi ve hizmet trafiğine rağmen mahalle ve ev ziyaretlerini aksatmayan Başkan Akın, vatandaşların acısına ve sevincine ortak olurken hem mahallelerin sorunlarını yerinde görüp çözüm yolları arıyor hem de hasta ve yaşlı vatandaşları da unutmayarak onlara moral veriyor.
Bu haber 2022-04-15 11:07:29 eklenmiş ve 128 kez görüntülenmiştir.

 

Göreve geldiği günden bu yana Bartın’ı karış karış gezip vatandaşlarla bir araya gelerek sürekli halkla iç içe olan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, her gün sahada yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, gerekli talimatları veriyor.

 

 

Bartınlı vatandaşların acısına ve sevincine ortak olan Başkan Akın, mahallelerin sorunlarını yerinde görüp çözüm yolları ararken hasta ve yaşlı vatandaşları da unutmayarak onlara moral veriyor. 

 

 

Gün içerisinde yoğun geçen ziyaretçi ve hizmet trafiğine rağmen mahalle ve ev ziyaretlerini aksatmayan Akın, son olarak iftar sonrası Aladağ Mahallesi’nde ikamet eden Şinasi ve eşi Zülfiye Akışık’ı, Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Necla Çelik ve oğlu Bayram Çelik’i, Köyortası Mahallesi’nde ikamet eden Hatice Palabıyık’ı evlerinde ziyaret etti.

 

 

“Vatandaşlarımızın talepleri ile ilgileniyoruz”

 

 

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Akın; “Vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Yüz yüze görüşerek onların sorunlarını dinliyor ve imkanlarımız ölçüsünde çözüm buluyoruz. Amacımız bir gönül içerisinde, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içinde Bartın’da tüm gönüllere dokunmaktır. Vatandaşlarımızın talepleri ile ilgileniyoruz. Her zaman vatandaşlarımızla iç içeyiz. Bu kapsamda ilk olarak iftar sonrasında Aladağ Mahallemizde Akışık Ailesi’ni ziyaret ettim. Değerli kardeşim Şinasi ve eşi Zülfiye Hanım’la güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. İkinci olarak Cumhuriyet Mahallemizde Necla Çelik Hanımefendi ile oğlu Bayram’ı ziyaret ettim. 30 yıl önce üç evladını yangında kaybeden, o tarihten bu yana çeşitli rahatsızlıklara mücadele eden Necla Hanım ve oğlu Bayram ile sohbet ederek dertleştik. Galatasaray taraftarı Bayram kardeşimle Galatasaray’ın ligdeki durumunu konuştuk. Ana-oğul hayatın zorlu mücadelesini aşmaya çalışan bu ailemize her zaman desteğimiz sürecek. Misafirperver dostlarımıza teşekkür ediyorum. Son olarak da Köyortası Mahallemizin sakinlerinden çok kıymetli büyüğüm Hatice Palabıyık ablamı ziyaret ettim. Her zaman hoş sohbetine hayran kaldığım Hatice Ablamızla güzel bir Ramazan akşamında sohbet edebilmenin mutluluğunu yaşadım. Fethiye’de yaşayan kızı Nalan Hanımefendi de internet bağlantısı ile sohbetimize ortak oldu. Yüce rabbim Hatice Ablamıza sağlıklı ömürler versin” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›