Akın, Kurucaşile’de muhtarlarla bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Kurucaşile İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu iftar programı sonrası muhtarlarla bir araya gelerek sohbet eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, devam eden Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.
Bu haber 2022-04-15 11:06:23 eklenmiş ve 125 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Kurucaşile İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu iftar programı sonrası muhtarlarla bir araya gelerek sohbet etti.

 

 

Devam eden Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Akın, misafirperverlikleri için muhtarlara teşekkür etti.

 

 

Gerçekleştirilen sohbetin ardından değerlendirmelerde bulunan Akın; “Belediyemizce yürütülen hizmetleri, hayata geçireceğimiz projelerimizi anlatmak, vatandaşlarımızın da talep ve önerilerini dinlemek amacıyla gerçekleştirmiş olduğum ziyaretlere Kurucaşile ilçesinde devam ettik. Milliyetçi Hareket Partisi Kurucaşile İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu iftar programı sonrası köy muhtarlarımız ve dostlarımızla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdik. Görev süremiz içinde bizler her zaman halkın içinde olduk. Tüm çalışmalarımızı halkımızdan gelen talep ve istekler üzerine şekillendirdik. Aynı anlayış içinde de çalışmaya devam ediyoruz. Her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sürekli istişare halinde olmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›