SGK İl Müdürlüğü çalışanları ile iftar programında bir araya geldi

Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü binasında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mustafa Şaban Çengel tarafından kurumda çalışan personele ve ailelerine iftar yemeği verildi. İftar programında birlikte olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Çengel, davete katılımlarından dolayı kurum çalışanlarına teşekkür etti.
Bu haber 2022-04-14 11:13:03 eklenmiş ve 370 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mustafa Şaban Çengel tarafından kurumda çalışan personele ve ailelerine iftar yemeği verildi.

 

 

Ramazan ayı dolayısıyla iftar programı düzenleyen SGK İl Müdürü Çengel, kurumda çalışan personel ve ailelerinin katıldığı iftar programında beraber oruç açtı.

 

 

Çalışma arkadaşları ve aileleri ile bu iftar programında birlikte olmaktan onur ve mutluluk duyduğunu söyleyen Çengel, Bartınlılara en güzel şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını belirtti.

 

 

Sosyal barışı ve toplumsal adaleti sağlama konusunda gerekli hassasiyetin oluşması temennisinde bulunan Çengel, konuşmasında “Pandemi nedeniyle iki yıldır iftar programı yapamamıştık. Bilindiği üzere oruç hem maddi hem manevi açıdan çok yönlü faydaları olan kutsal bir ibadettir. Bu faydalardan bir tanesi de sosyal dengeyi sağlamaya yönelik olup, toplumsal empati kültürünü geliştirmek ve toplum içinde yardımlaşma kültürünü yaygınlaştırmaktır. Bizler büyük ve kutsal bir misyona sahip bir kurumun müntesipleri olarak, görev ve sorumluluğumuzun bilinci içerisinde, bu kutsal görevi en iyi şekilde yapmaya gayret gösteren büyük bir aileyiz. Bugün de sizler ve çok değerli aile bireylerimizle bu iftar programında birlikte olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Sizler de bu kurumda çalışan, başarılı, özverili ve fedakar çalışanlarımızın yakınları olarak gurur duyduğunuzdan eminim. Bizler burada Bartınlı hemşerilerimizle en güzel şekilde hizmet etmeye çalışmaktayız. Bu çalışmalarımızın sonucu istatistiklerde ve kurum başkanlığımız nezdinde görülmektedir. Hz. Peygamber efendimizin bir hadisinde buyurduğu üzere, ‘Müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz. Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz’ Düsturu çerçevesinde çalışmaktayız. İftar programı sayesinde bir araya geldiğimiz bu ortamda, Bartın Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ailesini başarılı ve özverili çalışmalarından ötürü huzurlarınızda tebrik eder kendilerine çok teşekkür ederim. Hz. Ali’nin buyurduğu gibi; dostlarla yenilen yemek köle azat etmekten daha makbuldür sözünden hareketle davetimize icabet eden sizlere tekrar hoş geldiniz der, mübarek Ramazan ayının bizlere iletmek istediği sosyal barışı ve toplumsal adaleti sağlama konusunda gerekli hassasiyetimizin oluşması temennisiyle, bu geceki iftar programı hazırlığında emeği geçen, katkı sunan fedakar mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim. Şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik eder, sağlık ve huzur içerisinde hayırlı bayramlar temenni ederim” dedi.

 

 

SGK çalışanları ve ailesiyle beraber oruç açan SGK İl Müdürü Çengel, daha sonra ise çay sohbeti yaptı.

 

ETİKETLER : SGK Mustafa Şaban Çengel Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›