AK Parti İl Başkanı Kalaycı, gençlerle Ramazan çadırında buluştu

Bartın’da Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan Ramazan çadırında gençlerle bir araya gelen AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, AK Parti’nin 2002 yılından itibaren gençlere de büyük yatırımlar yaptığını kaydederken “Ekonomide şu an pandemi ve savaştan kaynaklı tüm dünyada olduğu gibi bir dalgalanma söz konusu. Durum normalleştiğinde bu sorunlar da sona erecek. Ülkemizde çözülmeyen sorunları nasıl çözdüysek bunu çözecek olanda AK Partidir. Çünkü bizim derdimiz millet, yolumuz hizmettir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Bu haber 2022-04-12 15:11:36 eklenmiş ve 179 kez görüntülenmiştir.

 

“Gençlere de büyük yatırımlar yapıldı”

 

 

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir ve teşkilat üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Meydanında kurulan Ramazan çadırında gençlerle bir araya geldi.

 

 

Gençlerle çay sohbetti yapıp, taleplerini dinleyen Başkan Kalaycı, gençlerin ülkemizin gelecekleri olduklarını söyledi.

 

 

Gençlerin donanımlı ve eğitimli bireyler olmaları için mücadele ettiklerini ifade eden Kalaycı, “Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Biz de vatandaşlarımızın yanında sık sık gençlerimizle de bir araya geliyor, hem onlarla sohbet etme imkanı buluyor, hem de varsa sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz. Allah gençlerimizin ayağına taş değdirmesin. Şu mübarek Ramazan ayında tuttukları oruçları, yaptıkları ibadetleri kabul etsin. Okullarında ve iş hayatlarında da yüce Allah yollarını açık etsin. Bizler onların emrine amadeyiz. Herhangi bir sorunlarına ve taleplerinde istedikleri zaman yanımıza gelebilirler. Kapımız onlara her zaman sonuna kadar açık” dedi. 

 

 

“Derdimiz millet, yolumuz hizmettir”

 

 

AK Parti’nin 2002 yılından itibaren gençlere de büyük yatırımlar yaptığını kaydeden Kalaycı, “Her ile üniversiteyi getiren AK Partidir. Gençlerimizin önünü açan AK Partidir. Üniversiteleri yaparken, yurtlarımızı da yaptık. Ülkemiz tarihinde eğitime en fazla yatırımı yapan yine AK Partidir. Spor alanında da yaptığımız yatırımların karşılığını alıyoruz. Bartın’da Ömertepesi Spor Kompleksi ile birlikte Bartın’ın sportif alandaki başarıları da kat ve kat artmıştır. Gençlerimiz daha modern teknik açıdan daha yüksek tesislerde çalışmalarını sürdürüyor ve kentimize Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonlukları ile dönüyorlar. Bunlar hep gençlerimize yönelik yatırımlardır. Ekonomik anlamda da yatırımlarımızı ve desteklerimizi gerçekleştiriyoruz. Ülkeye yaptığımız yatırımlar ortada. AK Parti iktidara geldiğinde ülkemizde OSB’lerde 14 bin fabrika vardı. Şu an 67 bin fabrika var. 4 katı artış sağlandı. 2002 yılında Bartın Organize Sanayi Bölgesi bomboştu. Bizim dönemimizde verdiğimiz desteklerle Organize Sanayi Bölgesinde boş alan kalmadı. Bunun yanında ikinci alanı da tahsis ettik ve orası da hemen doldu. Şu an fabrikalarımızın temelleri atıldı ve inşaatlarına başlandı. Yine bin 200 kişilik mobilya fabrikamızı Bartın’a kurulması için yatırımcımızı davet ettik ve tahsisi yaptık. Buralarda hep bizim, bu ülkenin geleceği olan gençlerimiz çalışacak. Ekonomide şu an pandemi ve savaştan kaynaklı tüm dünyada olduğu gibi bir dalgalanma söz konusu. Durum normalleştiğinde bu sorunlar da sona erecek. Ülkemizde çözülmeyen sorunları nasıl çözdüysek bunu çözecek olanda AK Partidir. Çünkü bizim derdimiz millet, yolumuz hizmettir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : AK Parti Turhan Kalaycı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›