Veteriner İşleri Müdürü Ahmet Kerem Lü,

Geçirdiği beyin kanaması sonucunda tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ahmet Kerem Lü için tören düzenlendi. Kırtepe Mahallesi Şener Birsöz Sokak’taki evinin önüne götürülerek burada da helallik alınan 45 yaşındaki Veteriner Hekim Lü, Aşağı Cami’de kılınan cenaze namazının ardından, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlanarak Asri Mezarlık’ta defnedildi.
Bu haber 2022-04-12 10:33:14 eklenmiş ve 126 kez görüntülenmiştir.

 

Dualar ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ahmet Kerem Lü, geçtiğimiz günlerde görevi başında aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı.

 

 

Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen Lü, tedavisi için Ankara’ya sevk edilmişti.

 

 

Tüm müdahalelere ve tedaviye rağmen kurtarılamayan Veteriner İşleri Müdürü Ahmet Kerem Lü'nün acı haberi herkesi yasa boğarken Bartın Belediyesi önünde tören düzenlendi.

 

 

Sabah saatlerinde Belediye Gasilhanesi’ndeki morgdan alınan 45 yaşındaki Ahmet Kerem Lü’nün Türk Bayrağına sarılı tabutu 15 yıldır görev yaptığı Bartın Belediyesi’ne sirenler eşliğinde getirildi.

 

 

Bartın Belediyesi önünde düzenlenen CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş ve Miraç Bulut, Bartın Belediyesi’ndeki çalışma arkadaşları, ailesi ve yakınları başta olmak üzere birçok siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

 

 

Kur’an’ı Kerim Tilaveti’nin okunmasıyla başlayan törende Veteriner Hekim Ahmet Kerem Lü için dualar edilirken helallik alındı.

 

 

“Acımız büyük” diyerek Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, başarılı bir çalışma arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirerek “Acımız çok büyük.  15 yıldır Belediyemizde görev yapan Veteriner İşleri Müdürümüz, değerli kardeşimiz ve mesai arkadaşımız Ahmet Kerem Lü’yü ebediyete uğurluyoruz.  Çalışkanlığı ve dostluğu ile hepimizin çok sevdiği kıymetli kardeşim Ahmet Kerem Lü’ye yüce rabbimizden rahmet, ailesi, tüm sevenleri ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” dedi.

 

 

Asri Mezarlık’ta toprağa verildi

 

 

Cenaze töreninde ailesi ayakta durmakta güçlük çekerken annesi genç yaşta kaybettiği oğluna “daha sana doyamadım” diyerek veda etti.

 

 

Yapılan duanın ardından Kırtepe Mahallesi Şener Birsöz Sokak’taki evinin önüne götürüldü.

 

 

45 yaşında hayatını kaybeden Ahmet Kerem Lü’nün naaşı cenaze namazı kılınmak üzere Aşağı (Şadırvan) Camii’ne getirildi. Lü’nün gönül verdiği Beşiktaş bayrağı da tabutuna örtülürken Bartın Kartalları taraftar grubundaki arkadaşları da cenaze törenine katıldı.

 

 

Aşağı Cami’de kılınan cenaze namazının ardından 45 yaşındaki Veteriner Hekim Ahmet Kerem Lü, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlanarak Asri Mezarlık’ta defnedildi.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›