Vali Güner’e Kızılay rozeti!

Türk Kızılayı Bartın Şube Başkanı Dr. Önder Recep Acıbal, makamında ziyaret ettikleri Vali Sinan Güner’e Kızılay rozeti takarken hayata geçirmek istedikleri projeleri paylaştı.
Bu haber 2022-04-11 12:06:12 eklenmiş ve 133 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Valisi Sinan Güner, Türkiye Kızılay Derneği Bartın Şube Başkanlığı’na seçilen Dr. Önder Recep Acıbal ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

 

 

Gerçekleştirilen kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Vali Güner, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarı ve kolaylık diledi. Kızılay Şube Başkanı Acıbal ise Vali Güner’e misafirperverliği için teşekkür ederek, Kızılay tarafından ilimizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

 

Kampanya hakkında bilgiler verdi

 

 

Kızılay tarafından Ramazan ayı münasebetiyle “Az Çok Demeden Paylaşan Tüm Kalplere Hilal Olsun” sloganıyla başlatılan kampanyanın önemine değinen Acıbal, Vali Güner’e kampanyaya vermiş oldukları destek için teşekkür etti. Hayata geçirmek istedikleri projeleri de paylaşan Şube Başkanı Acıbal, sohbetin sonunda Vali Güner’e Kızılay rozeti taktı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.

 

 

Destek için  teşekkür

 

 

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Şube Başkanı Acıbal, “Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz olağan kongre ile üyelerimizin desteğiyle bu önemli görev bizlere verildi. Tabii kongre sonrası Valimiz Sayın Sinan Güner’i Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte ziyaret ederek, çalışmalarımızla ilgili bilgiler verdik. Ramazan ayı münasebetiyle “Az Çok Demeden Paylaşan Tüm Kalplere Hilal Olsun” sloganı çerçevesinde yürüttüğümüz kampanya ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Valimize misafirperverliği ve Kızılay’a vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Sinan Güner Türk Kızılayı Recep Acıbal Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›