Şoför esnafının sorunları için Uzun’dan Ankara’da önemli temaslar!

Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Özcan Uzun, Bartın’da öğrenci taşıyan şoförlerin üç nokta emniyet kemeri, sensör, iç-dış kamera ile en az 30 gün kayıt yapılması gibi konularda getirilen şartların değerlendirilerek yeniden düzenlenme yapılmasıyla ilgili Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.
Bu haber 2022-04-04 12:24:30 eklenmiş ve 166 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Özcan Uzun, Bartın’da öğrenci taşıyan şoförlerin üç nokta emniyet kemeri, sensör, iç-dış kamera ile en az 30 gün kayıt yapılması gibi konularda getirilen şartların değerlendirilerek yeniden düzenlenme yapılmasıyla ilgili Ankara’da önemli bir dizi temaslarda bulundu.

 

 

Bu kapsamda Başkan Uzun, Ankara’da Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, TŞOF Başkan Vekili  Mehmet Yiğiner ve İbrahim Yılmaz Halkalı, TŞOF Genel Sekreteri Enver Yeniçeri, TŞOF Genel Sekreter Vekili ve Hukuk Müşaviri Zerrin Boztaş, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, TESK Başkan Vekili Fevzi Apaydın ve Burhan Aksak, TESK Genel Sekreteri Sinan Özkan ile AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç’u makamında ziyaret etti.

 

 

Çözüm konusunda yardımcı olma sözü!

 

 

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sinan Amasralı ve BAKESOD Başkanı Ayhan Tepe’nin de bulunduğu ziyaretlerle ilgili Özcan Uzun; “5 Ekim 2017 tarihli, ‘Okul Servis Araçları Yönetmeliği’nin geçici 2’nci maddesinin birinci fıkrası gereği getirilen şartlar ilimiz özelinde ve ilimiz gibi küçük illerde bu hizmeti sağlayan şoför esnafımıza mağduriyet yaratacağından ilgili maddenin ya tamamen yürürlükten kaldırılması ya da Valiliklerin tasarrufuna bırakılarak çözüme kavuşturulması hususunda Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonumuzda, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonumuzda (TESK) ve TBMM’de mesai yaptık. Yaptığımız ziyaretlerde bizleri dinleyerek çözüm konusunda çalışma yapacaklarını belirten Federasyon Başkanımız Sayın Fevzi Apaydın’a, Federasyon Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet Yiğiner’e, Konfederasyon Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken’e teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyoruz. Yine TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve Bartın Milletvekilimiz Sayın  Yılmaz Tunç’u da makamında ziyaret ederek konu hakkında bilgilendirme yapıp, çözüm konusunda destek olmalarını rica ettik. Konunun takipçisi ve çözüm konusunda yardımcı olma sözü veren Sayın Vekilimize de şoför esnafımız adına teşekkür ediyor saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Yönetim Kurulu Üyemiz Remzi Erdem ile birlikte yaptığımız çalışmalarda bizlere eşlik ederek destek veren Bartın Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birlik Başkanımız Sayın Sinan Amasralı’ya ve BAKESOD Başkanımız Sayın Ayhan Tepe’de ayrıca teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

 

ETİKETLER : Özcan Uzun Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›