Başkan Can, görevinin 8. Yılında

Belediye Başkanlığı’ndaki 8. Yılını değerlendiren Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, 2014 yılından bu yana gece gündüz demeden gayretle çalışarak birçok projeyi başarıyla gerçekleştirdiklerini söyledi. 2019-2024 yılları için belirledikleri beş yıllık hedef ve projelerden bazılarını gerçekleştirdik, diğer kalan projeler için de çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan Can, seçim beyannamesinde yer alan tüm sözleri iki yıl içerisinde tamamlayacaklarına inandığını söylerken “Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada aynı anlayışla, aynı kararlıkla çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerden aldığımız güç ve güvenle birlik ve beraberlik içerisinde beldemizi örnek bir kent haline getireceğimize tüm kalbimle inanıyorum” dedi.
Bu haber 2022-04-04 11:44:00 eklenmiş ve 228 kez görüntülenmiştir.

 

“Beldemizi örnek bir kent haline getireceğiz”

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın’ın Kumluca beldesinde üst üste ikinci kez belediye başkanlığı dönemini yaşayan Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, mevcut dönemdeki faaliyetleri, hedefleri ve projeleriyle ilgili değerlendirmede bulundu.

 

 

Kumluca’da göreve gelişinin 8. yılı dolayısıyla yaptığı değerlendirmede son yıllarda yapılan yatırımlarla birlikte hızla gelişen Kumluca’nın Bartın’ın yeni çekim merkezi olduğunu ifade eden Başkan Can, büyük ölçekli yatırımların da etkisiyle adeta altın çağını yaşayan kentin geleceğini inşa etmek için de çalışmalarını kararlı bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.

 

 

“Birçok projeyi başarıyla  gerçekleştirdik”

 

 

2014 yılından bu yana gece gündüz demeden gayretle çalışarak birçok projeyi başarıyla  gerçekleştirdiklerini belirten Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Kumlucalılara hitap ederek şunları kaydetti:

 

 

“Saygıdeğer hemşehrilerim; Sizlerin teveccühleri ile seçilmiş olduğum Kumluca Belediye Başkanlığı görevimin sekizinci yılındayız. Bu kutlu göreve layık olabilmek için 2014 yılından bu yana gece gündüz demeden gayretle  çalışarak hep birlikte  beldemizde birçok projeyi başarıyla  gerçekleştirdik. Üretken Belediyecilik anlayışıyla 2014-2019 yıllarını kapsayan ilk beş yıllık dönemde yapmış olduğumuz çalışmalarla birlikte, 2019-2024 yılları için belirlemiş olduğumuz beş yıllık hedeflerimizden, projelerimizden bazılarını gerçekleştirdik, diğer kalan projelerimiz için çalışmalarımız devam etmektedir. Seçim beyannamemizde yer alan tüm sözlerimizi iki yıl içerisinde tamamlayacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Yaptığımız çalışmalarla birlikte her zaman sizlerin yanında olmaya gayret gösterdik. Acılarınızı, kederlerinizi paylaştık, sevinçlerinize mutluluklarınıza ortak olduk, çocuk, genç yaşlı tüm hemşehrilerimizin sorunlarını taleplerini  dinleyerek  çözüm üretmeye, yardımcı olmaya çalıştık.

 

 

“Daha yapacağımız çok iş var”

 

 

İnsanı yücelt ki Devlet yücelsin anlayışını kendimize düstur edindik. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada aynı anlayışla, aynı kararlıkla  çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerden aldığımız güç ve güvenle birlik ve beraberlik içerisinde beldemizi örnek bir kent haline getireceğimize tüm kalbimle inanıyorum. Kumluca’nın bir evladı olarak, sizlere ve şirin beldemize hizmet etme onurunu ve gururunu yaşattığınız için siz saygıdeğer  hemşehrilerime bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde daha yapacağımız çok iş var.

ETİKETLER : İsmail Can Kumluca Belediyesi Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›