Akın: “Güzel bir yeşil alanı daha şehrimize kazandırmış olacağız”

KöyPark projesinde yapım çalışmaları devam ediyor. Hobi bahçeleri için üretilen kulübelerin montajı yapıldı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın “Güzel bir yeşil alanı daha şehrimize kazandırmış olacağız” diye konuştu.
Bu haber 2022-04-01 11:46:42 eklenmiş ve 153 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın büyük önem verdiği KöyPark projesinde yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında KöyPark projemizin piknik alanına yerleştirilecek olan masaların zemini ekipler tarafından hazır hale getirildi. Proje içerisinde yer alan hobi bahçelerinin yapım çalışmaları da ahşap kulübelerin montajı ile tamamlanma aşamasına geldi.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Hürriyet Mahallesinde mülkiyeti Bartın Belediyesi’ne ait olan 113 bin metrekare alanda başlattığımız KÖYPARK projemizin çalışmaları devam ediyor. Göreve geldiğimiz günden buyana çok sayıda park alanını halkımızın hizmetine sunduk. 2009 yılından itibaren Yalı Sevgi Parkı, Belediye Bahçesinin düzenlemesi, Gazhane Kültür Parkı projesi, 21 bin metrekare alanda birçok sosyal donatıyı içinde barındıran Kaynarca Spor ve Yaşam Parkı, Karaçay Piknik Alanı, Bartın Belediyesi 140. Yıl Parkı, Ali Baysal Parkı ve VefaPark gibi projeleri ilimize kazandırarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Son olarak da KöyPark Projemizle ilgili çalışmaları yürütüyoruz. Bu çalışmalar kapsamında bugün Marangoz Atölyemizde üretilen 8 metrekare iç alanı olan 10 adet ahşap hobi bahçeleri kulübelerinin montajı gerçekleştirildi. İçinde birçok sosyal donatıyı barındıran bu güzel projemiz ile güzel bir yeşil alanı daha şehrimize kazandırmış olacağız” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : KÖYPARK Cemal Akın Bartın Belediyesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›