“Kurumlar ve STK’larla işbirliği içindeyiz”

İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz ve Polis Eşleri Yardımlaşma Derneği Bartın Şubesi Başkanı Nilgün Korkmaz’ı makamında ağırlayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, işbirliğinin önemine değinerek çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Bu haber 2022-04-01 10:53:34 eklenmiş ve 187 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz ve Polis Eşleri Yardımlaşma Derneği Bartın Şubesi Başkanı Nilgün Korkmaz’ı makamında ağırladı.

 

 

Sohbet havasında geçen ziyarette geçtiğimiz günlerde Sosyal Tesislerde dernek yararına gerçekleştirilen kermes programı değerlendirildi.

 

 

Kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğinin önemine değinen Akın, her zaman gereken desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Nazik ziyareti için İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz’a ve Dernek Başkanı Nilgün Korkmaz’a teşekkür eden Akın, çalışmalarında kolaylık diledi.

 

 

Misafirperverliği için Başkan Akın’a teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Korkmaz ise çalışmalarında başarı temenni etti.

 

 

“Üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız”

 

 

Ziyaret sonrasında değerlendirmelerde bulunan Akın; “İl Emniyet Müdürümüz ve Polis Eşleri Yardımlaşma Derneği Bartın Şubesi Başkanımız Belediyemizi ziyaret etti. Kendileriyle Bartın’ımız ile ilgili sohbet ettik. Şehrimizin güvenliği ve huzuru konusunda belediye olarak üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazır olduğumuzu belirttik. Nazik ziyaretleri için kendilerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

 

“Çalışmalarında başarılar diliyorum”

 

 

Akın; “Göreve geldiğimiz günden buyana tüm kurumlarımızla ve ilimizde faaliyette bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisindeyiz. Sivil toplum kuruluşlarımızın imkanlarımız ölçüsünde her zaman yanlarında olduk. Dernek Başkanımız Sayın Nilgün Korkmaz’a çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›