Akın’dan POLEMDER’e ziyaret

Beraberindeki heyetle birlikte Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER) Bartın Şubesini ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, emeklilik hayatlarının güzel geçmesini diledi.
Bu haber 2022-03-30 13:54:32 eklenmiş ve 148 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER) Bartın Şubesini ziyaret etti.

 

 

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, projelerle ilgili bilgi verdi. Devam eden çalışmalarla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Akın, talep ve önerileri de dinledi.

 

 

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Kamu yararına çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği (POLEMDER) Bartın Şubesini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Sayın Mustafa Erkan Algül beyefendiden dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldım, dernek yönetim kurulu ve dernek üyeleri ile sohbet ettik. Vatandaşların huzuru ve güvenliği için gece gündüz görevlerinin başında, büyük bir camiada kutsal görevi ifa eden tüm emniyet teşkilatı mensuplarımıza başarılar, polislik mesleğini başarıyla tamamlayıp, emekli olanlara da emeklilik hayatlarının güzel geçmesini diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›