GELİNLERİN YENİ ADRESİ: Eda Uzunal Gelinlik

Bartın’da gelinlik, kaftan ve bindallı modelleriyle beğeni toplayan Eda Uzunal Gelinlik, görkemli bir törenle açıldı. Eda Uzunal Gelinlik, 2022 modelleriyle, hayatının en özel gününde prensesler gibi görünmek isteyen kadınlara harika fırsatlar sunuyor. Son moda ve özel tasarım birçok ürünü en iyi fiyat garantisiyle Eda Uzunal Gelinlik’te bulacaksınız.
Bu haber 2022-03-29 09:51:57 eklenmiş ve 1403 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK-ÖZEL HABER

 

 

Bartın’da gelinlerin yeni adresi olacak Eda Uzunal’ın sahibi olduğu Eda Uzunal Gelinlik, Kemerköprü Mahallesi Sıtmayanı Caddesi No:2’deki adresinde hizmet vermeye başladı.

 

 

Birbirinden güzel gelinlik, nişanlık, kaftan ve bindallı modelleriyle gelinlerin yeni adresi olacak Eda Uzunal Gelinlik’in açılışına AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanvekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Ziver Gebiç, Memleket Partisi Bartın İl Başkanı Hacı Gölbucaklı, birçok oda başkanı başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

 

 

Okunan duaların ardından ve davetliler tarafından kesilen kurdelenin ardından işyerinin açılışı yapıldı.

 

 

Rüyalarınızı süsleyen gelinlik modelini yaratmak istiyor ve katalogda gördüğünüz bir ürünü arzuluyorsanız Eda Uzunal Gelinlik, aradığınız adres. Mutlu bir geleceğe ilk adımı atmak isteyen kadınlar için Kemerköprü Mahallesi Sıtmayanı Caddesi No:2’deki showroomda, özel gününüzde kusursuz görünüme kavuşacağınız her cebe uygun modelleri bulabilirsiniz.

 

 

Özel tasarımların yanında düğün sezonu öncesi Eda Uzunal Gelinlik kadınlara özel kampanyasıyla kaçırılmaz fırsat sunuyor. İki bölüme ayrılan mağazanın bir kısmında bulunan gelinliklerin tamamı aksesuarlarıyla birlikte uygun fiyatlara alabilirsiniz.

 

 

Kişiye özel tasarımlar da burada!

 

 

Yenilikçi anlayışıyla son moda gelinlikleri sizlere sunan Eda Uzunal Gelinlik işletmecisi Eda Uzunal, “En moda gelinlikleri mağazamızda bulabilirsiniz. İsterseniz gelinlik modellerimizi hem kataloglarımızdan hem de mağazamızdaki hazır dikim gelinlik modellerinden de inceleyebilirsiniz. Sadece gelinlik üzerine değil kaftan ve bindallı modellerimiz de bulunuyor. Kına gecelerinizde prensesler gibi görünebileceğiniz ve konseptinize uygun tarz bindallı ve kaftan seçeneklerimize de mevcuttur” ifadelerini kullandı.

 

 

2022 yılı kreasyonuyla gelinlere hizmet vereceklerini belirten Eda Uzunal, “En yeni modeller gelinlerimizi bekliyor. Şıklığın en doğru adresi kesinlikle biziz. Bu konuda oldukça iddialıyız. Gelin görün farkı fark edin” dedi.

 

 

Gelinleri özel olarak hazırlıyoruz!

 

 

En özel günlerine gelinleri en özel şekilde hazırladıklarını da ifade eden Uzunal, “Öncelikle şunu belirteyim, biz işimizi severek yapıyoruz. Bir işi severek yapmıyorsanız size milyonlar da verseler olmaz. Tabi ki işimiz oldukça takip ve özveri isteyen bir iş. Çünkü biz insanların en özel günlerine ortak oluyoruz. Bize gelen müşteri çok farklı bir heyecan içerisinde geliyor. Bunu kelimelerle anlatamam. Evlenmek üzere olan bir genç hanımın anlatması gerekiyor. Farklı duygular içinde geliyorlar ve 'En iyi ben olayım' istiyorlar. Biz aman gelinliği sattık, bitti diye düşünmüyoruz. Biz müşterilerimizle en yakın arkadaş gibi oluyoruz. Sürekli müşterilerimizle iletişim halindeyiz. Çünkü bizim işimiz vatandaşların en mutlu günlerinde yanlarında olmak. Benim eşim de kuaför, bizden gelinlik alan müşterilerimize kuaför konusunda da o anlamda yardımcı oluyoruz. Eşim Hüseyin Uzunal, Bartın’da çok uzun yıllardır kuaförlük yapıyor ve gelin makyajı, saçı konusunda da artık bir marka haline geldi. Eda Uzunal Gelinleri’ni en özel günlerine birlikte hazırlayacağız. Bizi tercih eden tüm gelin adaylarına çok güzel sürprizlerimiz var” diyerek Eda Uzunal Gelini olmanın ayrıcalıklarından da bahsetti.

 

 

 

ETİKETLER : Eda Uzunal Eda Uzunal Gelinlik Yılmaz Tunç Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›