KöyPark alanına güvenlik kameraları yerleştiriliyor!

KöyPark proje alanında çalışmalar devam ediyor. Bartın Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri enerji hattı oluşturma çalışmalarını tamamlarken park alanının giriş kapılarına güvenlik kameraları yerleştiriyor.
Bu haber 2022-03-26 14:27:58 eklenmiş ve 182 kez görüntülenmiştir.

 

Hürriyet Mahallesinde mülkiyeti Bartın Belediyesi’ne ait olan 113 bin metrekare alanda yapım çalışmaları devam eden KöyPark proje alanında çalışmalar devam ediyor.

 

 

Bartın’a değer katacak önemli projelerden bir tanesi olan ve içerisinde köy kahvesi, yerel ürün pazarı, içerisinde nehri, nehirde bir şelalesi ve değirmenli göleti, fırını, küçük bir arkeoloji müzesi, yürüyüş yolları, meydanları, oyun alanları, izci kampı, macera parkları, hobi bahçeleri, kümes hayvanları, piknik alanları, kamp alanları, oyuncak müzesi ve çok sayıda donatıyı barındıracak KöyPark alanına güvenlik kameraları yerleştiriliyor.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Göreve geldiğimiz günden bu yana çok sayıda park alanını halkımızın hizmetine sunduk. Bu alanlardan bir tanesi de KöyPark Projemizdir. Proje alanında çalışmalarımız devam ediyor. Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz enerji hattı oluşturma çalışmalarını tamamlayarak, Köy Park’ın giriş kapılarına güvenlik kameraları yerleştiriyor. Çalışmalarımız tamamlandığında Bartın’a değer katacak önemli projelerinden bir tanesi olacak olan bu proje, içerisinde çok sayıda donatıyı barındıracak. Bu çalışmaların şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›