Sanayi Sitesi’nde kar kaldırma çalışması!

Kar yağışının getirdiği olumsuzlukları gidermek için Bartın Belediyesi Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde çalışmalar gerçekleştirilirken son olarak Sanayi Sitesi’nde kar birikintilerini kaldırma çalışması yapıldı.
Bu haber 2022-03-25 16:26:16 eklenmiş ve 124 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde kar yağışının getirdiği olumsuzlukları gidermek için gerçekleştirdiği çalışmalar vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

 

 

Küreme, tuzlama, kumlama ve solüsyon çalışmalarının yanı sıra ekipler, yağışın hemen ardından ana arterler başta olmak üzere ara yollarda da kar kaldırma çalışması gerçekleştirdi.

 

 

Şehir merkezinde tüm çalışmalar tamamlanırken, son olarak da Sanayi Sitesi’nde kar birikintilerini kaldırma çalışması yapıldı.

 

 

“Bartın’da ulaşımın aksamaması için mücadele ettik”

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Ülke genelinde olduğu gibi şehrimizde de şiddetli kar yağışı etkili oldu. Kar yağışının başladığı andan itibaren mücadeleye başlayan ekiplerimiz mesai kavramı olmadan aralıksız çalışarak hastane yolları öncelikli olmak üzere ana arterleri açık tutmak için yoğun çaba sarf etti. 300 personel, 1 greyder, 1 adet Komatsu büyük kepçe, 1 adet küçük kepçe, 7’si bıçaklı 17 kepçe, 1 adet hem bıçaklı hem de otomatik tuzlama yapan bıçaklı kamyon, 1 adet normal bıçaklı kamyon, 2 manuel tuzlama, 1 adet mini kar küreme aracı, 3 manuel ve 1 adet de otomatik kar küreme araçlarından oluşan 24 ayrı ekibimizle Bartın’da ulaşımın aksamaması için mücadele ettik. Ekiplerimiz şu an için küreme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte şehir merkezinde kar kaldırma çalışması da tamamlandı. Kar kaldırma çalışmalarını bir plan program çerçevesinde gerçekleştirdik. Son olarak da Sanayi Sitesi’nde kar birikintilerini kaldırma çalışması yaptık. Çalışmalar sırasında anlayış gösteren vatandaşlarımıza ve gayretli çalışmalarından dolayı tüm ekibimize teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›