Jandarmadan uyuşturucuya bir darbe daha...

Bartın’ın Kozcağız beldesinde Jandarma tarafından yapılan uzun takipler sonucunda gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu ve uyarıcı madde olan metamfetamin ele geçirildi.
Bu haber 2022-03-25 09:25:59 eklenmiş ve 133 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kozcağız beldesinde ikamet eden 40 yaşındaki A.Ö.’nün temin ettiği uyuşturucu maddeyi Bartın il ve ilçelerinde satacağı yönünde elde edilen istihbari bilgiler doğrultusunda Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince operasyon planlandı.

 

 

Geçtiğimiz gece yarısı saat 00.30 sıralarında Kozcağız beldesinde yapılan operasyonda bir okulda memur olarak görev yaptığı öğrenilen A.Ö isimli şahsın aracında adli makamlardan alınan arama kararına istinaden yapılan aramada aracın gizli bölmesine saklanmış vaziyette poşet içerisinde 6 gram metafetamin uyuşturucu maddesi ve uyuşturucu içiminde kullanılan cam aparat ele geçirildi.

 

 

Hakkında adli işlem başlatılan şahıs gözaltına alınırken Bartın İl Jandarma Komutanlığının halkın huzur ve güvenliği için uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında çalışmalarına aralıksız ve kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

ETİKETLER : Bartın İl Jandarma Komutanlığı Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›