Kalaycı: “İstişareye büyük önem veriyoruz”

Bartın’da kent merkezi başta olmak üzere sık sık ziyaretler gerçekleştirerek her kesimle istişare ve değerlendirmeler yaptıklarını belirten AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, AK Parti olarak sürekli halkın içinde olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söylerken “AK Parti olarak istişareye büyük önem veriyoruz. Bunun için de gerek kurumlarımızı gerek sivil toplum örgütlerimizi gerekse vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret ederek hem talepleri dinliyor, hem de istişarelerde bulunuyoruz. AK Parti demek çözüm demektir. Ülkemizin 2002’den bu yana çözülmez denen sayısız sorununu çözdük, çözmeye de devam ediyoruz. Bir sorun varsa bunun çözümü de yine AK Partimizdir” dedi.
Bu haber 2022-03-25 09:23:42 eklenmiş ve 191 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan HIZOĞLU

 

 

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı ile TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, teşkilat mensuplarıyla birlikte Bartın Valisi Sinan Güner, Vali Yardımcıları Miraç Akbulut ve Abdullah Akdaş ile sivil toplu örgütlerine ziyaretlerde bulundu.

 

 

Ziyaret programı kapsamında ilk olarak Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Derneği Başkanı Berna Şengün'ü ziyaret eden Kalaycı ve Milletvekili Tunç, dernek çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı. Ziyarette engelli bireylerin talepleri ile ilgili karşılıklı görüş alışverişi de yapıldı.

 

 

Yoğun bir program yaşandı

 

 

Başkan Kalaycı ve Milletvekili Tunç daha sonra Bartın Vali Yardımcıları Miraç Akbulut ve Abdullah Akdaş’ı ziyaret etti. Bartın’da yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişi yapılan ziyaretin ardından Kalaycı ve Tunç, daha sonra Bartın Valisi Sinan Güner’i de ziyaret etti.

 

 

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette kentte devam eden kamu yatırımları ve projelerle ilgili istişareler gerçekleştirildi.

 

 

Kalaycı ve Tunç’un bir diğer ziyaret noktası da Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez oldu. Dönmez ile Abdipaşa’da devam eden çalışmalarla ilgili görüş alışverişi yapan Kalaycı ve Tunç, beldeye yapılan yatırımların takipçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

 

Kalaycı ve Tunç’un ziyaret programı kapsamında son durakları Özel Bizimkiler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi oldu. Ziyarette Merkezin sahibi Olcay Tekinok ve personel ile bir araya gelen Kalaycı ve Tunç, talepleri dinlediler, destek sözü verdiler.

 

 

“AK Parti demek çözüm demektir”

 

 

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Kalaycı, sık sık ziyaretler gerçekleştirerek istişare ve değerlendirmeler yaptıklarını söyledi. AK Parti olarak sürekli halkın içinde olduklarını ve olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Kalaycı, “AK Parti olarak istişareye büyük önem veriyoruz. Bunun için de gerek kurumlarımızı gerek sivil toplum örgütlerimizi gerekse vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret ederek hem talepleri dinliyor, hem de istişarelerde bulunuyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizin daha da ileriye gitmesi için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Bu bağlamda bizler de bu ilerlemeye teşkilatlar olarak vatandaşlarımızın gözü kulağı olmak, taleplerini almak ve çözüm için gerekli girişimleri yapmak için çalışıyoruz. AK Parti milletin partisidir. Bizler de milletimizin hizmetkarıyız. Vatandaşlarımızı dinlemeye, sorunlarına çare olmaya 2002’den bu yana nasıl devam ettiysek, o şekilde devam edeceğiz. AK Parti demek çözüm demektir. Ülkemizin 2002’den bu yana çözülmez denen sayısız sorununu çözdük, çözmeye de devam ediyoruz. Bir sorun varsa bunun çözümü de yine AK Partimizdir. Vatandaşlarımız yeter ki bizden desteklerini esirgemesinler” dedi.

ETİKETLER : Turhan Kalaycı Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›