“Tüm ekibimize teşekkür ediyorum”

Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kar kalıntılarının yaya ve araç trafiğini olumsuz etkilememesi için kar kaldırma çalışması yapıyor.
Bu haber 2022-03-24 16:38:48 eklenmiş ve 131 kez görüntülenmiştir.

 

Geçtiğimiz günlerde ilimizde etkili olan kar yağışının ardından Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kar kalıntılarının yaya ve araç trafiğini olumsuz etkilememesi için kar kaldırma çalışması gerçekleştiriliyor.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Bartın Belediyesi Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde kar yağışının getirdiği olumsuzlukları gidermek için sıkı bir çalışma gerçekleştirdik. Küreme, tuzlama, kumlama ve solüsyon çalışmalarının yanı sıra ekipler, ana arterlerde kar kaldırma çalışmalarını da sürdürdü. 300 personel, 1 greyder, 1 adet Komatsu büyük kepçe, 1 adet küçük kepçe, 7’si bıçaklı 17 kepçe, 1 adet hem bıçaklı hem de otomatik tuzlama yapan bıçaklı kamyon, 1 adet normal bıçaklı kamyon, 2 manuel tuzlama, 1 adet mini kar küreme aracı, 3 manuel ve 1 adet de otomatik kar küreme araçlarından oluşan 24 ayrı ekiple Bartın’da ulaşımın aksamaması için mücadele ettik. Ekiplerimiz şu an için küreme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte kar kaldırma çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar sırasında anlayış gösteren vatandaşlarımıza ve gayretli çalışmalarından dolayı tüm ekibimize teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›