Akkaş, dur durak bilmiyor!

Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü Akkaş, gençlerle hem yakından ilgileniyor hem de örnek oluyor.
Bu haber 2022-03-23 14:01:31 eklenmiş ve 558 kez görüntülenmiştir.

 

Hem sporcular hem de öğrenciler için sahada!

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 29 Aralık 2021 tarihli atama kararı ile Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Milli Atlet Halil Akkaş, aradan geçen 3 aylık süreçte, hem sporcuların hem de Müdürlüğe bağlı KYK yurtlarında kalan öğrencilerin hem arkadaşı hem de çözüm noktası oldu.

 

 

Her sabah KYK’ya bağlı yurtlarda sabah kahvaltısı yaparak mesaisine bağlayan Akkaş, hem yemeklerin kontrolünü kendisi sağlıyor, hem de öğrencilerle sohbet ederek talepleri dinliyor.

 

 

16 yıl boyunca milli formayı da giyen Akkaş, ortaöğretim ve üniversitede eğitim gören sporcuları da yakından takip ediyor.

 

 

Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü Akkaş, mesai saatleri dışında da sahada aktif görev yapıyor.

 

 

Mesai saatlerinden sonra gençlerle ve öğrencilerle çay sohbetlerinde de buluşan Akkaş, kendisine gelen talepleri tek tek not alıyor.

 

 

Akkaş, 3 aylık süreçte Ankara’dan çok sayıda davetli de ağırladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun isteği üzerine Bartın’a atanan Aktaş’ın kentte önemli projeler yapmak istediği de kamuoyunda konuşulanlar arasında yer alıyor.

 

 

İlk görev yeri olan Bartın’a kalıcı eserler bırakmak isteyen ve aldığı görevi layığı ile yerine getirmek istediği bilinen Aktaş, başarılı geçen spor hayatını Müdürlük görevinde de sürdürmek istemekte. 4 Universiade şampiyonluğu, bir Avrupa Salon üçüncülüğü, iki kez dünya dördüncülüğü, bir Avrupa 10 bin Metre Kupası ikinciliği, bir Akdeniz Oyunları üçüncülüğü gibi birçok başarıya imza atan Akkaş’ın, ayrıca 1 mil, 2 bin metre, 3 bin metre, 3 bin metre engelli, bin 500 metre salon, 3 bin metre salon ve 5 bin metre salonda toplam 26 kez Türkiye rekoru bulunurken, üç ayrı Olimpiyat'ta da forma giymesi, Bartın’da sporla ilgilenen gençlere de örnek oluyor.

ETİKETLER : Halil Akkaş Gençlik ve Spor Bakanlığı Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›