Bartın’ı büyütmek ve güzelleştirmek için…

Bartın Belediyesi’ni ziyaret eden misafirlerini makamında ağırlayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bartın’ı büyütmek ve güzelleştirmek için halkımızın önerilerini dinliyoruz” dedi.
Bu haber 2022-03-23 13:53:25 eklenmiş ve 149 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi’ni ziyaret eden misafirlerini makamında ağırladı.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, ziyaretine gelen Gecen Mahallesi Muhtarı Nurettin Kabataş, Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Derneği Başkanı Berna Şengün, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Gündoğan, özel çocuklarımız Deha Kartal, Selen Öztürk, Gürkan Altan, Tarihçi, Araştırmacı, Yazar Çetin Asma, Orduyeri Mahallesi Sakini Sayın Emrah Akşam ve eşi, esnaf dostlarımız Serdar Aksoy, Dinçer Yılmaz ve Taha Yiğit Alper, Esentepe Mahallesi Sakinlerinden Kemal Genç ve Emine Genç ve Çaydüzü Mahallesi sakini Bülent Özsoy’u makamında ağırladı.

 

 

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Başkan Akın, “Belediyemize gelerek bizleri ziyaret eden değerli dostlarımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duymaktayız. Misafirlerimizin taleplerini dinleyerek çözüm üretmek için elimizden geleni yapıyoruz. En güzel Bartın’ı birlikte büyütmek ve güzelleştirmek için değerli halkımızın önerilerine her zaman kulak veriyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›