Kuru mama ve yem bırakıldı!

Sokak hayvanları için 95 beslenme noktasına kuru mama ve yem bırakan Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının beslenmelerini sağlıyor.
Bu haber 2022-03-22 10:36:36 eklenmiş ve 128 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için 95 beslenme noktasına kuru mama ve yem bırakıldı.

 

 

Gerçekleştirilen çalışma ile ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “İlimizde etkili olan kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için Veteriner İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından kent merkezindeki 95 beslenme noktasına kuru mama ve yem bırakıldı. Kentin birçok bölgesine ekiplerimiz tarafından bırakılan mamalarla sahipsiz hayvanların beslenmelerini sağlıyoruz. Bu konuda hepimize büyük bir görev düşüyor. Zorlu hava şartlarında yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için vatandaşlarımızdan evlerinin ya da iş yerlerinin önüne bir kap yemek ve bir kap su koymalarını rica ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›