Akın, çalışmaları yerinde inceledi

Temizlik İşleri Müdürü Samet Gümüş ile birlikte kent merkezinde kaldırım temizliği yapan personeli ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların kardan dolayı mağdur olmamaları için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.
Bu haber 2022-03-22 09:52:23 eklenmiş ve 136 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Temizlik İşleri Müdürü Samet Gümüş ile birlikte kent merkezinde kaldırım temizliği yapan personeli ziyaret ederek, çalışmalarında kolaylık diledi.

 

 

Çalışmaları yerinde inceleyen Akın, Müdür Gümüş’e gerekli talimatları verdi.

 

 

Yaptığı inceleme sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Kent merkezinde kaldırım temizliği yapan personelimize Temizlik İşleri Müdürümüz Samet Gümüş ile birlikte kolaylık dileyerek, karşılaştığımız vatandaşlarımıza da karla mücadele çalışmalarımızla ilgili bilgi verdim. Belediyemiz Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde kaldırımlarda 300 kişilik ekibimizle 2 vardiya şeklinde küreklerle gerçekleştirdiğimiz kar küreme çalışmalarımızı kar püskürtme özelliğine sahip mini kar küreme aracı ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz atölyelerinde yapılan 3 manuel ve 1 adet de otomatik kar küreme araçlarıyla da sürdürüyoruz. Bu araçlarımızla hem hızlı hizmet verirken hem de iş makinelerinin giremediği yerlere anında müdahale edebiliyoruz. Vatandaşlarımızın kaldırım ve merdivenlerde kardan dolayı mağdur olmaması için elimizden geleni yapıyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›