Şanlıurfa ve Gaziantep’e teknik gezi

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ile Bartın Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonu ile Şanlıurfa ve Gaziantep illerine teknik gezi düzenlendi. Ayakkabıcılık sektöründe yer alan çok sayıda firmanın ziyaret edildiği teknik gezide; sektörün Gaziantep ve Şanlıurfa’daki birikimlerinden faydalanmak adına önemli tecrübeler ve notlar alındı.
Bu haber 2022-03-21 12:13:19 eklenmiş ve 199 kez görüntülenmiştir.

 

Önemli tecrübeler ve notlar alındı

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Sanayi Teknoloji İşbirliği Kurulu kararları doğrultusunda Ayakkabı-Saya imalat sektörünün kümelenmesi amacıyla yapılacak çalışmaların belirlenmesi ve sektördeki uygulamaları yerinde görmek amacıyla Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve Bartın Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonu ile Şanlıurfa ve Gaziantep illerine teknik gezi düzenlendi.

 

 

Ziyarete Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Solak, Ticaret İl Müdürü Erhan Özcan, KOSGEB İl Müdürü Gökhan Akdağoğlu, KOSGEB KOBİ Uzmanı Ali Emre Çullu, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Şube Müdürü Melek Kaplan, Bartın Organize Sanayii Bölgesi Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu, BAKKA Bartın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Osman Bahadır Kalecik, BAKKA Uzmanı Şahin Baş, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası genel Sekreteri Ahmet İncekara ve Bartın TSO 1.Meslek Komite Başkanı Mücahit Mekeç ve Sektör Temsilcileri Olcay Koç ve Necati Sandıkçı katıldı.

 

 

Ziyaretler kapsamında; Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi, Şanlıurfa Ayakkabı Sanayi Odası, Şanlıurfa Ayakkabı Sanayi Yapı Kooperatifi,  Şanlıurfa Ayakkabı Tasarım Merkezi, Ziylan Taban San ve Tic. AŞ / FLO Firması, Gaziantep Ayakkabıcılar Odası, Gaziantep Endüstriyel Tasarım ve Hibrit Modelleme Merkezi, Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu MYO Ayakkabı Test Laboratuvarı ve ayakkabıcılık sektöründe yer alan çok sayıda firma ziyaret edilerek; sektörün Gaziantep ve Şanlıurfa'daki birikimlerinden faydalanmak adına önemli tecrübeler ve notlar alındı.

ETİKETLER : BAKKA Ticaret ve Sanayi Odası Şanlıurfa Gaziantep Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›