Bartın İl Halk Kütüphanesi projesi!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret eden İl Kültür ve Turizm Müdürü Handan Karakoç’un beraberinde Şube Müdürü Hasan Kerim Şenyurt ve İl Halk Kütüphanesi Müdürü Tülay Çetin, İl Halk Kütüphanesi Projesi ile ilgili proje üzerinde değerlendirmelerde bulundular.
Bu haber 2022-03-18 16:57:39 eklenmiş ve 194 kez görüntülenmiştir.

 

İl Kültür ve Turizm Müdürü Handan Karakoç’un beraberinde Şube Müdürü Hasan Kerim Şenyurt ve İl Halk Kütüphanesi Müdürü Tülay Çetin, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. 

 

 

Kültür Turizm Bakanlığı tarafından şehrimize yapılması planlanan Bartın İl Halk Kütüphanesi Projesi ile ilgili proje üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.

 

 

İl Kültür ve Turizm Müdürü Handan Karakoç’un beraberinde Şube Müdürü Hasan Kerim Şenyurt ve İl Halk Kütüphanesi Müdürü Tülay Çetin ile birlikte gerçekleştirmiş olduğu ziyarette, İmar ve Bayındırlık Komisyonunda görevli Belediye Meclis Üyelerimizin, İmar ve Şehircilik Müdürümüz Ozan Ertem ve teknik personelimizin de hazır bulundu.

 

 

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Handan Karakoç’un beraberinde Şube Müdürü Hasan Kerim Şenyurt ve İl Halk Kütüphanesi Müdürü Tülay Çetin ile birlikte, Belediyemize gerçekleştirdiği ziyaretinde kurumlarımızın çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulunduk. Kültür Turizm Bakanlığı tarafından şehrimize yapılması planlanan Bartın İl Halk Kütüphanesi Projesi ile ilgili sunumu izleyerek, proje üzerinde değerlendirmelerde bulunduk. Kültür ve sanat şehri olan Bartın’ımızda yakışacak olan böylesine kapsamlı bir projenin şehrimize kazandırılacak olması çok önemli. Emek veren herkese teşekkür ediyor, projenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Cemal Akın İl Kültür ve Turizm bakanlığı Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›