Vali Güner ve protokolden Kurucaşile’ye çıkarma

Beraberindeki İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ersin Aslan, Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın ve İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar ile birlikte Kurucaşile’ye çıkarma yapan Bartın Valisi Sinan Güner, Kurucaşile Kaymakamlığı ve Kurucaşile Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. İlçede esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Vali Güner ve beraberindeki heyet daha sonra ise muhtarlarla bir araya gelirken talep ve önerileri dinledi.
Bu haber 2022-03-17 14:38:16 eklenmiş ve 224 kez görüntülenmiştir.

 

Muhtarlarla bir araya geldiler, esnaf ve okul ziyareti gerçekleştirdiler

 

 

Bartın Valisi Sinan Güner, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte Kurucaşile’de inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

 

 

İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ersin Aslan, Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın ve İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar'ın hazır bulunduğu ziyarette ilk olarak Kurucaşile Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Güner, göreve yeni başlayan Kurucaşile Kaymakamı Muhammed Ebrar Evsen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

 

Kaymakamlık hizmet binasında bulunan kurumları da gezen Vali Güner, personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

 

Kurucaşile’deki okullarda incelemede bulundular

 

 

Vali Güner ve beraberindeki heyet daha sonra ise Kurucaşile’de  bulunan Çok Programlı Anadolu Lisesi, Halk Eğitim Merkezi, anaokulu, ilkokul ve ortaokulu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

 

Ziyaretlere Kurucaşile Kaymakamı Muhammed Ebrar Evsen de katılırken ilk olarak Kurucaşile Çok Programlı Anadolu Lisesinde incelemelerde bulunan Vali Güner, okulun gemi yapım atölyesini gezerek yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

 

Ardından Kurucaşile Halk Eğitim Merkezini ziyaret eden Vali Güner, kursiyerlerle sohbet ederek kursiyerlerin yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

Kurucaşile Anaokulu’nu da ziyaret eden Vali Güner, okulun ve öğrencilerin genel durumu hakkında bilgiler alarak, okul öncesi eğitim kurumlarının çocuklarımızın yaratıcı yönlerini ve becerilerini ortaya koymaları açısından önemli olduğuna dikkat çekti.

 

 

Son olarak da Kurucaşile İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret eden Vali Güner, okulun eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Sınıfları gezerek öğrenci ve öğretmenlerle de sohbet eden Vali Güner, başarılı bir dönem geçirmeleri temennisinde bulundu.

 

 

Esnaf ve vatandaş ziyaretleri

 

 

Bartın Valisi Sinan Güner, sorunların yerinde tespiti ve çözümü için her fırsatta gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında bu kez de Kurucaşile’de bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

 

 

Kurucaşile Kaymakamı Muhammed Ebrar Evsen, Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın ile İl Genel Meclisi Üyeleri Ayhan Özçelik ve Nurdanur Metin’in eşlik ettiği ziyarette Vali Güner, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek hayırlı ve bereketli günler diledi.

 

 

Köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiler

 

 

Kurucaşile’de önemli bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Vali Sinan Güner, son olarak ise 31 mahalle ve köy muhtarıyla bir araya geldi.

 

 

Kurucaşile Ortaokulu Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Kurucaşile Kaymakamı Muhammed Ebrar Evsen, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ersin Aslan, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, İl Genel Meclisi Üyeleri Ayhan Özçelik ve Nurdanur Metin, İdare ve Denetim Müdürü Ali Taşcı, Kurucaşile Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Cemalettin Uğur, Dizlermezeci-Sarıderesi-Paşalılar-Elvanlar Tarımsal Kalkınma Kooparatifi Tahir Özkanca, Tekkeönü Pirireis Ahşap-Yat Tekne Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooparatifi Başkanı Erkan Gücük, Esnaf Kefalet Kredi Kooparatifi Başkan Yardımcısı Hulisi Sayın, daire amirleri, okul müdürleri, Köy ve Mahalle Muhtarları, Dernek Başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

 

 

Toplantıda ilk olarak Açık Kapı Şube Müdürlüğü personeli Nurgül Orhan tarafından Açık Kapı sisteminin işleyişi, faaliyetleri, uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele konuları hakkında bilgi verildi.

 

 

Ardından ilçe ile ilgili çeşitli konuların değerlendirilerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda Vali Güner, muhtarların dile getirdiği taleplerin kurum müdürleri tarafından ivedilikle değerlendirilmesi ve muhtarlara yardımcı olunması talimatını verdi.

 

 

Vali Güner, katılımlarından dolayı tüm muhtarlara teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. (Haber Merkezi)

 

 

ETİKETLER : Sinan Güner Kurucaşile Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›