ENGİN ASLAN “HERKESİN MUHTARI OLACAĞIM”

Muhtar adayı Engin Aslan, bomba projelerle geliyor
Bu haber 2018-11-06 10:39:37 eklenmiş ve 566 kez görüntülenmiştir.

 

 

Demirciler Mahallesi’nden Muhtar Adayı olan CE Motor’s Oto Galeri ve CEMEY Tropikal işletmelerinin sahibi Engin Aslan, projelerini gazetemize anlattı. Sorunları çözüme kavuşturan bir muhtar olacağını ifade eden Aslan, “Mahallemizin tüm sorunlarıyla ilgili çözümler üreten, yeni projeler yapan, çok çalışan ve güven veren bir muhtar olacağım” dedi. 

Bartın’ın sevilen simalarından Engin Aslan, ilk projesini gazetemize açıkladı. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü destekli bir spor kulübü kurulacağını söyleyen Aslan, sokaklarda kendi imkanlarıyla spor yapan gençleri daha iyi şartlarda spor yapacakları ve profesyonel anlamda eğitim alabilecekleri bir ortam oluşturacaklarını kaydetti. Demirciler Mahallesi Spor Kulübü adı altında resmi müsabakalara katılacaklarını kaydeden Aslan, “İlk önceliğimiz Demirciler Mahallesi Spor Kulübü kurmak. Mahallemizin adını ve mahallemizdeki çocuklarımızı, gençlerimizi sosyal alanlarda daha aktif hale getirerek, yeteneklerini keşfetmeyi amaçlıyoruz” dedi.

 “Sorunları çözen, proje üreten muhtar olacağım”

CE Motor’sOto Galeri ve CEMEY Tropikal işletmelerinin sahibi Engin Aslan, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Demirciler Mahallesi’nden Muhtar Adayı olduğunu açıkladı. Bartın’ın saygı değer ve sevilen simalarından birisi olan Aslan, gazetemize muhtar olduğu takdirde hayata geçireceği projelerini anlattı.  Sorunları çözüme kavuşturan bir muhtar olarak Demirciler Mahallesi’nde hizmet edeceğini ifade eden Aslan, “Mahallemizin tüm sorunlarıyla ilgili çözümler bularak, yeni projeler üreten, çalışan ve güven veren bir muhtar olacağım” dedi. Ailesi, çevresi, yakın dostları ve mahalle sakinleriyle yaptığı istişareler sonucu gelen talepler üzerine muhtar adayı olmaya karar verdiğini aktaran Aslan, muhtar olarak göreve geldiği takdirde tüm mahalle sakinleriyle yakın istişare içinde olacağını belirtirken, konuşmasının devamında “Hedefim; mahalle sakinlerinin sosyal ihtiyaçlarını tespit eden, ilgilenen ve sorunları idari kurumlara en hızlı şekilde ileterek, en iyi şekilde temsil etmek. 7/24 ulaşabilen, mahallemizin ve vatandaşlarımızın tüm sorunlarıyla en iyi şekilde yerinde ve  zamanında ilgilenen bir muhtar olacağımın sözünü veriyorum. Mahalle sakinlerimizin acı tatlı tüm anlarında her zaman yanlarında olacağım. Yaşlısıyla, genciyle, esnafıyla, memuruyla sürekli diyalog içinde olacağım. Yeni projeler üreten ve bunları en hızlı şekilde uygulamaya geçirmek için etkili biçimde görev alacağım. Çıktığım bu yolda tüm mahalle sakinlerimizin desteklerini, ilgi ve alakalarını bekliyorum. Bu arada mevcut muhtarımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum ve muhtar adayı olacağı diğer adaylarda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 Aslan’dan spor atağı!

Mahalle sakinlerini mutlu edecek yeni projelerinin olduğunu aktaran Aslan, projelerinin bir tanesini gazetemizle paylaştı. Önümüzdeki günlerde diğer projelerini sırasıyla açıklayacağını ifade eden Aslan,“İlk önceliğimiz Demirciler Mahallesi Spor Kulübü kurmak” dedi. Demirciler Mahallesi Spor Kulübü olarak Bartın’daki tüm altyapı yaş grupları liglerinde faaliyet göstereceğini ifade eden Aslan,.Futbol oynamak isteyenler için spor kulübü kurulacağız. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü destekli bir spor kulübü olacak. Tecrübeli hocalar eşliğinde spor eğitimi verilecek. Hem çocuklarımızı spora kazandırmak hemde mahallemizin ismi kalıcı olması için böyle bir projeyi hayata geçireceğiz. Kulübümüz futbol ağırlıklı olacak. Ama talep gelirse farklı branşlarda da hizmet verebiliriz” diye konuştu. 

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›