Budama çalışmaları İnkumu’nda

İnkumu Tatil Beldesi’nde bitki ve ağaç budama çalışmaları gerçekleştiren Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, periyodik aralıklarla yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.
Bu haber 2022-03-17 14:27:29 eklenmiş ve 140 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri İnkumu Tatil Beldesi’nde bitki ve ağaç budama çalışmaları gerçekleştiriyor.

 

 

Refüj, park, bahçe ve yeşil alanlarda periyodik aralıklarla yenileme ve bakım çalışmaları gerçekleştiren Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Son olarak İnkumu Tatil Beldesi’nde çalışmalarını sürdürdüler.

 

 

Devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Bartın Belediyesi olarak refüj, park, bahçe ve yeşil alanlarda periyodik aralıklarla yenileme ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Yapmış olduğumuz bu çalışmalarla şehrin güzel bir görünüme sahip olmasını sağlıyoruz. Bu kapsamda da Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz İnkumu Tatil Beldemizde bitki ve ağaç budama çalışmaları gerçekleştiriyor. Yeşili korumaya ve çoğaltmaya yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü İnkumu Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›