Tunç’tan ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, kongresi gerçekleşen Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası, Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Odası, Amasra Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Bartın Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Bartın Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti. Oda başkanlarına başarı dileklerini ileten Tunç, “Bundan sonra da daima esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Bu haber 2022-03-17 10:13:05 eklenmiş ve 158 kez görüntülenmiştir.

 

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberindeki il Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir, İl Başkan Yardımcısı Muhammet Çengiz Yalçın ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte kongresi gerçekleşen oda başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

 

 

Bartın Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası

 

 

Milletvekili Tunç ve beraberindekiler Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası Kongresinde güven tazeleyen oda başkanı Barış Özkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni dönemde başarılarının devamını dilediler.

 

 

Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası’nın çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu ziyarette açıklama yapan Milletvekili Tunç, “Hükümetimiz, bu güne kadar esnafımızı destekleyen politikalara imza attı. Salgın döneminde de hibe destekleri, kira destekleri, KOSGEP destekleri ile esnafımızı desteklemeye devam ettik.Bundan sonra da daima esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” Şeklinde konuştu.

 

 

Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan Milletvekili Tunç’a ziyaretlerinden dolayı ve Bartın’a gerçekleştirilen yatırımlar ile esnafa verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

 

 

Kahveciler Odası

 

 

Milletvekili Tunç ve beraberindekiler, olağan kongresinde yeniden seçilen Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Odası Başkanı Ayhan Tepe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Odanın çalışmaları hakkında görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette Ayhan Tepe, Milletvekili Tunç ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını belirterek, Bartın için gerçekleştirmekte olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Milletvekili Tunç ta, oda başkanı Ayhan Tepe’ye başarılarının devamını diledi.    

 

 

Amasra Esnaf ve Sanatkârlar Odası

 

 

Milletvekili Tunç, Amasra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına yeniden seçilen Çoşkun Yüksel’e Amasra Kaymakamı Kadir Perçi, AK Parti Amasra İlçe Başkanı Şenol Rıdvan Sert ile birlikte hayırlı olsun ziyaretindebulundu. Odanın çalışmaları hakkında bilgi veren oda başkanı Yüksel ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ileterek, Milletvekili Tunç ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

 

 

Bartın Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası

 

 

Bartın Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ederek, olağan kongresinde  başkanlığına seçilen Hulusi Kaymakçı ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde  bulunan Milletvekili Tunç ve berberindeki heyet Hulusi Kaymakçı’ya başarı dilekleri ilettiler.

 

 

Bartın Şoförler ve Otomobilciler Odası

 

 

Milletvekili Tunç ve beraberindeki heyet son olarakta Bartın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na seçilen Özcan Uzun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarı dileklerini ilettiler.Bartın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçilen Özcan Uzun Milletvekili Tunç ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ileterek teşekkürlerini iletti. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yılmaz Tunç Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›