Kalaycı, hedeflerinin Bartın Belediyesi olduğunu işaret etti

AK Parti Ekim Ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı hafta sonu Bartın Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, birlik ve beraberlik mesajları verirken yerel seçimdeki hedeflerinin Bartın Belediyesi olduğunu işaret etti. AK Parti Bartın Milletvekili Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Yılmaz Tunç da güncel siyasi konuları ve Bartın’da devam eden hükümet yatırımlarını değerlendirdi.
Bu haber 2018-11-05 16:08:13 eklenmiş ve 492 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 AK Parti Ekim Ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Bartın Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, 22. Dönem Bartın Milletvekili Asım Kulak, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz, ilçe ve belde belediye başkanları, önceki dönem il başkanları, il genel meclis, belediye meclis üyeleri, il teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Ali Eyüpustaoğlugerçekleştirdi. 

 

 

 

“Bartın Belediyesi’ni inşallah kazanacağız”

 

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, yine her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik mesajları verdi. Bartın’da tüm belediyeleri alarak meşaleyi yakmak istediklerini belirten Kalaycı, Bartın Belediyesi’nin kazanmak için çalışacaklarını ifade ederek şöyle konuştu:

“Bugün buradaki tablodan da anlaşılacağı gibi biz bir aileyiz. Biz kardeşiz. Kitle partisiyiz. Biz hep beraber Türkiye’yiz. Öyle bir zamana geldik ki darbeler, operasyonlar, hainlikler her şey kümelendi ve küresel güçler de üzerimize geldi. Böyle bir ortamda yerel seçime gidiyoruz. Bu seçim çok önemli bir seçim. Yapılan tüm hainliklere bu seçimde halkımız en güzel yanıtı sandıkta verecektir. Bu seçimde bizim meşaleyi Bartın’dan yakmamız gerekiyor. İnşallah Bartın’da tüm belediyeleri alarak meşaleyi yakmak istiyoruz. Bartın’a merkez belediyeden başlamamız lazım. Bartın Belediyesi’ni inşallah kazanacağız. 

 

“Her tarafı ampullerle donatalım”

 

Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar ortada. 16 yıl boyunca bize nasıl saldırdıkları ortada. Bartın İl Başkanı olarak yönetim kurulum adına sizlerden bir ricam olacak. Partimiz için, bayrağımız için, vatanımız için, liderimiz için, kitabımız için birleşelim ve kucaklaşalım. Benlikten kurtulalım. Benim adamım, ben seçileceğim, o seçilecek veya bu seçilecek kavgasından kaçınalım. Mevki ve makam için birbirimize türlü türlü oyunlar oynamaktan vazgeçelim. Sizlerden bunu rica ediyorum. Bu seçimde inşallah meşaleyi Bartın’dan yakarak tüm Türkiye’de her tarafı ampullerle donatalım. Birbirimize sımsıkı sarılmaktan başka çaremiz yok. 

 

“Bartın’a örnek olduk”

 

Biz göreve gelir gelmez diğer siyasi partilerle iletişim kanallarını güçlü tuttuk. İletişim halinde olduk. Son olarak da kas hastalığı olan bir kardeşimiz için yardım kampanyası düzenledik. Bu kampanyaya diğer partilerin temsilcileri de katıldı. Bu yardım kampanyası ile Bartın’a örnek olduk. Bizler diğer partilerin temsilcileri ile düşman değiliz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Bizler önce içimizde kardeşliği sağlayıp, sonra da Bartın’da birliği ve beraberliği sağlayacağız. Partimizin faaliyetlerini duyurmak amacıyla AK Haber Gazetesi’ni kurduk. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bundan sonraki süreçte gerektiğinde iki haftada bir gerektiğinde ayda bir gazetemizi çıkartarak sizlere ulaştırmaya çalışacağız. Haberleşme ve iletişimimizi en üst seviyede tutacağız. Programa katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. İl Danışmamızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

 

 

 

Tunç: “8’de 8’i yapacağız”

 

AK Parti Bartın Milletvekili Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Yılmaz Tunç, Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısı’nda güncel siyasi konuları ve Bartın’da devam eden hükümet yatırımlarını değerlendirerek şunları söyledi:

“31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin Bartın’da 8’de 8 olacağının işareti var. AK Parti 2002’de iktidar olduğunda ülkemizin içerisindeki olduğunu hepimiz biliyoruz hatırlıyoruz. Aslında hatırlamak bile istemiyoruz 16 yıl boyunca AK Parti'nin ülkemizin neler gerçekleştirdiğini ülkemizin kronikleşmiş çözülemeyen tüm sorunlarını AK Parti el attı ve tek tek çözmeyi başardı. Gerek eğitim alanındaki kısıtlamalar,  gerek hak ve özgürlük alanındaki kısıtlamalar, gerek demokrasi eksikliği, gerek ekonomideki sıkıntılar enflasyon, işsizlik, yoksulluk tüm bunlarla mücadele eden  AK Parti, Türkiye'yi 16 yılda 3,5 kat büyüttü.

“Dünya projelerine adım attık”

2001’de eksi dokuz küçülen Türkiye, AK Parti ile her yıl açıklanan büyüme oranlarıyla dünyanın en hızlı büyüyen ülkesi oldu. Son ekonomik saldırılara rağmen eylül ayında ihracat rekoru kırdık. Cumhuriyet tarihinin ihracat rekoru. Ekonomik saldırılara rağmen Avrupa'nın en hızlı büyüyen ülkesi oldu. Ekonomik saldırılara rağmen dünyanın en büyük havaalanı açılışını gerçekleştirdik. Dünya projelerine adım attık. Uyguladığımız insani ve vicdani dış politika ile dünya mazlumlarının sesi olduk. Hakkın ve adaletin yanında yer aldık. Bütün dünyada güçlü ülkeler dediğimiz küresel güçler hep mazlumun aleyhinde çalışırken onlara karşı sesini çıkarabilen dünya beşten büyüktür diyebilen tek lider var dünyada O da Recep Tayyip Erdoğan ve  onun partisi var.

 

“Her alanda ülkemizi kalkındırmak için çalıştık”

 

AK Parti ile bir taraftan ülkemizin 81 vilayet ile hizmetler götürdük. İcraatlar yaptık. Her alanda ülkemizi kalkındırmak halkımızın refahını artırmak için gayret gösterdik. Sosyal Politikalar ile yoksulun fakirin fukaranın yanında olduk. En ücra köyümüzde hastaneye gelemeyen hastamızın ayağına doktor götürdük. En uzak köylere asfalt, en uzak mezralara mahallelere kadar su götürdük. Dağları delerek, tüneller yaptık. Cumhuriyet tarihinde toplam 50 kilometre tünel yapılmışken onun yedi katını sadece 16 yıla sığdırdık. Bartın'da da bu hizmetleri görüyoruz. Barajlar yaptık. Üniversiteler kurduk. Bartın’da da görüyorsunuz. Hızlı trenlerle ülkemizi tanıştırdık. Türkiye’nin toplam milli geliri 250 milyar dolardan 800 milyar doların üzerine çıkardık. 2023 hedeflerimiz vardı. 2023 hedeflerimizi yakalamak için canla başla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tüm AK kadrolar gece gündüz seferber olduk, olmaya devam ediyoruz.

 

“Fırsatçılarla da mücadeleye devam”

 

Tüm bu gelişmeleri kalkınma hızını Türkiye'nin güçlü bir devlet olmasını, Türkiye'nin kendi silahını yapan, terörle mücadelesini güçlü bir şekilde yapan kendi istihbaratının kendisi yapabilen helikopterini yapabilen, tankını, tüfeğini, topunu, insansız hava aracını kendisinin yapmasını Türkiye'nin milli duruşunu hazmedemeyenler Tabii bu 16 yıllık süre içerisinde hiç boş durmadılar. O şer odakları hep ülkemizin aleyhinde AK Parti'nin aleyhinde çalışmalarını sürdürdüler. Tuzaklar kurmaya çalıştılar, planlar kurmaya çalıştılar. İktidarımızın daha dört buçuk yılında, ilk döneminin sonunda 367 krizi ile Cumhurbaşkanı seçimleri kriziyle karşı karşıya kaldık. Ardından 2008 yılında kapatma davası ile karşı karşıya kaldık. Ardından Gezi olayları, mit müsteşarının tutuklanmaya açılması,  MİT tırlarının durdurulması. tüm bunlar da başarılı olamayınca 17/25 Aralık yargı darbesi ile hükümetimizi düşürmeye çalıştılar. Onda da başarılı olamadılar terörü azdırmaya, hendek kazdırmaya, Kobani olayları ve ardından tüm bunlarla başarılı olamayan şer güçler küresel güçlerin desteğini alarak ülkemizdeki taşeronları vasıtasıyla 15 Temmuz’da hain darbe girişiminde bulundular. FETÖ teröristlerine milletimiz ülkeyi onlara dar etti. Şu anda onları yargı önünde hesap vermek için gönderdi, bağımsız yargı hesabını soruyor. Kim bu ülkenin aleyhinde çalışmışsa, kim bu milletin aleyhinde milletimize diz çöktürmeye çalışmışsa karşısında hem bağımsız yargıyı hem milletimizi hem AK Parti'yi bulur, hem Recep Tayyip Erdoğan'ı bulur. Bu kararlılıktan hiçbir zaman vazgeçmedik ve bu kararlılıktan vazgeçmeyeceğiz. Bunlar da başarılı olamadılar ekonomik saldırıyla acaba ülkeye diz çöktürebilir miyiz planları yaptılar. Bunlar bahane edilerek Ülkemizde ekonomik kriz çıkarmaya çalıştılar. yerel seçimleri öncesi AK Parti'yi milletimize karşı soğutma çabasındalar, ama aldığımız tedbirler sayesinde bu saldırıyı da göğüslemeyi başardık. Fırsatçılarla da mücadele devam ediyor.

 

Plaket takdim edildi

 

Yapılan konuşmaların akabinde AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı tarafından sosyal medyayı en çok kullanan üyelerden Ferdane Kahraman ve Binnaz Uzun’a duvar saati hediye edildi.

Yine18.Dönem Siyaset Akademisini başarıyla tamamlayan Ömer Sarıkaya, Dilek Acar ve Orhan Acar’a plaket taktim edildi. Toplantıya katılamayan Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Dilek Acar’ın yerine plaket Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz’a verildi. Ödül takdiminin ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Turhan Kalaycı Yılmaz Tunç
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›