Akın, Ankara’da ziyaretlerde bulundu

Türkiye Belediye Başkanları Birliği’ni ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, gündem konularının konuşulduğu toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.
Bu haber 2022-03-15 15:19:41 eklenmiş ve 350 kez görüntülenmiştir.

 

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Türkiye Belediye Başkanları Birliği’ni ziyarette bulundu.

 

 

Ziyaretinde ilk olarak Türkiye Belediyeler Birliği’nde Genel Sekreter Doç. Dr. Birol Ekici ile bir araya gelen Başkan Cemal Akın, çeşitli konularda değerlendirmelerde bulunduk. Daha sonra ise Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri, önceki dönem Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Toplantıda gündeme dair konular görüşüldü.

 

 

Toplantı ile ilgili açıklamada bulunan Akın, “Genel Başkan Yardımcısı olduğum Türkiye Belediye Başkanları Birliği’nde, Genel Sekreterimiz önceki dönem Kırşehir Belediye Başkanı Sayın Halim Çakır ve yönetim kurulu üyeleri ile istişare toplantısı yaptık. Gündem konularını görüştüğümüz toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›