Akın, mutluluklara ortak oldu

Özel gün davetlerine katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak olan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, aileleri de tebrik ederek mutluluklar diledi.
Bu haber 2022-03-14 15:42:05 eklenmiş ve 237 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, özel gün davetlerine katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak oldu.

 

 

Davet edildiği özel gün programlarına katılarak çiftlerin mutluluklara ortak olan Akın, geçtiğimiz hafta sonunda bir nikâh bir de nişan törenine katıldı.

 

 

İlk olarak Yeter-Sefa Araçlı çiftinin kızı Hanife ile Fatma-Osman Demiral çiftinin oğlu Adem’in nikah akitlerini gerçekleştiren Başkan Cemal Akın çiftleri tebrik ederek mutluluklar diledi.

 

 

Akın daha sonra ise hayatlarını birleştirerek aile kurmaya karar veren Nane ve Sarı ailelerinin evlatları Nursel’in ile Duhan’ın nişan törenine katıldı. Törende Başkan Cemal Akın, her iki aileyi tebrik ederek, çifte mutluluklar diledi.

 

 

Programlarının ardından yaptığı açıklamada Başkan Akın, “Hayata dair iyi kötü acı tatlı ne varsa birlikte yaşayıp derdine ve hüznüne de ortak olduğum vatandaşlarımızın tüm özel gün davetlerine de katılmaya gayret ediyorum. Vatandaşlarımızın bize ihtiyaç duyduğu her zaman yanlarında olarak üzerimize düşen konularda gerekli desteği vermeye çalışıyorum. Bundan sonrada aynı şekilde her zaman halkın emrine amade olmaya devam edeceğim.” (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›