“KADES-En İyi Narkotik Polisi Anne”

Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde kurulan Oyuncak Kütüphanesi Projesi kapsamında “KADES-En İyi Narkotik Polisi Anne” konulu çevrim içi konferans, Vali Sinan Güner ve eşi Uzm. Dr. Beyhan Güner’in takibinde düzenlendi.
Bu haber 2022-03-12 14:07:02 eklenmiş ve 156 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Vali Sinan Güner ve eşi Uzm. Dr. Beyhan Güner’in takibinde Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde kurulan Oyuncak Kütüphanesi Projesi kapsamında “KADES-En İyi Narkotik Polisi Anne” konulu çevrim içi konferans düzenlendi.

 

 

Bartın SYDV koordinesinde düzenlenen ve İl Emniyet Müdürlüğü personeli Polis Memurları Sultan Demirel ve Mert Doğan tarafından çevrim içi verilen konferansa Uzm. Dr. Beyhan Güner ve veliler katılım gösterdi.

 

 

Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında geliştirilen KADES uygulamasını tüm kadınların telefonlarına indirmelerinin önem arz ettiğini vurgulayan Uzm. Dr. Güner, sağlığa zararlı madde kullanımında da gençlerimizin büyük risk altında olduğunu, bu konuda özellikle ebeveynlere büyük sorumluluk düştüğünü ifade ederek eğitimi koordine eden ve veren personel ile velilere teşekkür etti.

ETİKETLER : Sinan Güner Beyhan Güner KADES-En İyi Narkotik Polisi Anne Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›