Başkan Akın, alınan tedbirler hakkında bilgi aldı

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nü ziyaret ederek karla mücadele çalışmaları için alınan tedbirlerle ilgili istişarede bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, “Olumsuz hava koşullarından halkımızın mağdur olmaması için 7/24 görevdeyiz” dedi.
Bu haber 2022-03-11 16:25:48 eklenmiş ve 200 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, ilimizde etkili olması beklenen kar yağışı ile ilgili alınan tedbirler hakkında bilgi aldı.

 

 

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü atölyelerinde yapılan 3 manuel ve 1 adet de otomatik kar küreme araçlarını inceleyen Akın, atölyelerde çalışan personele kolaylık diledi.

 

 

Akın; “Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüzü ziyaret ederek ilimizde etkili olması beklenen kar yağışı ile ilgili almış olduğumuz tedbirler hakkında bilgiler aldım. Ayrıca Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüzce yapılan 3 manuel ve 1 adet de otomatik kar küreme araçlarını inceledim. Olası kar yağışına karşılık personelimiz ve ekipmanlarımızla her türlü önemleri almış bulunmaktayız. Bartın Belediyesi Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde aşırı yağış durumunda müdahale amaçlı 24 saat esasına göre çalışacak 300 personelimiz ve araçlarımız göreve hazır. Depolarımızda kum, tuz ve solüsyonumuz da hazır. Olumsuz hava koşullarından halkımızın mağdur olmaması için 7/24 görevdeyiz” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›