Başkan’a anlamlı teşekkür

Yardım gönüllüsü Sebahat Çelikok’u makamında ağırlayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, SMA hastası Alparslan için Allah’tan şifa dilediğini ve ne gerekiyorsa her zaman destek olacağını dile getirdi.
Bu haber 2022-03-11 13:00:36 eklenmiş ve 177 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yardım gönüllüsü Sebahat Çelikok’u makamında ağırladı. Ziyarette Çelikok, Başkan Cemal Akın’a SMA hastası Alparslan’a vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Savaşçı Minik Alparslan’a Mektuplar” adlı kitap hediye etti. Nazik ziyareti için teşekkür eden Başkan Akın ise Alparslan bebeğe Allah’tan şifa diledi.

 

 

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “SMA hastası Alparslan bebeğin tedavi masraflarına katkı için gönüllülerimiz büyük emek verdiler. Bizler de Bartın Belediyesi olarak her zaman bu yavrumuzun yanında yer aldık. Bugün Sayın Sebahat Çelikok’un Belediyemize gerçekleştirdiği ziyaretinde de bu yavrumuzun sağlık durumuyla ilgili görüştük. Sayın Çelikok bizlere vermiş olduğumuz desteklerden dolayı teşekkür ederek, ‘Savaşçı Minik Alparslan’a Mektuplar’ adlı kitap hediye etti. Alparslan yavrumuza ve tüm hastalarımıza Allah’tan şifa diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›