Akın, ziyaretçilerini ağırladı

Ziyaretçilerini makamında ağırlayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye çalışmaları ile ilgili bilgi vererek vatandaşların talep ve önerilerini dinliyor.
Bu haber 2022-03-11 12:40:21 eklenmiş ve 153 kez görüntülenmiştir.

 

Haber  Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ziyaretçilerini makamında ağırladı. Başkan Akın, kamu-kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile bir araya gelerek kurumlar arası iş birliği konularında istişarelerde bulunmasının yanı sıra esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet ediyor.

 

 

Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Akın, Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi veriyor. Projeleri değerlendiren Akın, kendisine iletilen talep ve önerileri ilgili birimlere ileterek çalışmalara bu öneriler ışığında yön veriyor.

 

 

Ziyaretçilerine teşekkür etti

 

 

Bu kapsamda Başkan Akın, 112 İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Gökhan Bedir ve Saha Koordinatörü Nazmi Özer, Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Zahit Serarslan, Doç. Dr. Serdar Ceyhun, Çaycuma Özel İdare Müdür Vekili Kemalettin Yaşar, Terminal İşletme Müdürü Rıfat Güneş, Urfa Beykonağı Sahibi Cemal Kaplan, Nalbant Organizasyon Sahibi Tayfun Nalbant, Belsis İş Geliştirme Uzmanı ve Bölge Sorumlusu Ahmet Özkurt ile çok sayıda esnaf ve vatandaşları makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akın, hoş sohbetlerinden dolayı da ziyaretçilerine teşekkür etti.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›