640. Sokak’ta çöp konteynerleri yeraltında!

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Köyortası Mahallesi 640. Sokak’ta çöp konteynerleri yer altına alındı.
Bu haber 2022-03-08 14:17:44 eklenmiş ve 86 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Belediyesi toplu çöpün çok çıktığı bölgelere yerleştirmiş olduğu yeraltı çöp konteyneri ile vatandaşların konteynere el değmeden daha hijyenik şekilde çöplerini atabilme imkanı sunmaya devam ediyor.

 

 

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bartın Belediyesi’nin kent merkezinin daha çağdaş bir çehreye kavuşması adına başlatmış olduğu yeraltı çöp konteyneri yerleştirme çalışmalarına Köyortası Mahallesi 640. Sokak’ta devam etti.

 

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Kenti sağlıklı çevre ile buluşturan belediyecilik anlayışı ile Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından 1 noktaya daha bin 100 litre jaklı yeraltı çöp konteyneri konuldu. Yeraltı çöp konteynerleri ile bölgede oluşabilecek koku, çöp suyu sızıntısı ve görüntü kirliliğinin önüne geçmiş oluyoruz. Konteynerlerin ön plana çıkan diğer bir özelliğiyse, el değmeden pedal sistemiyle açılması ve hem kendini hem de çevresini hijyenik tutması. Bu yeni sistem sayesinde hem depolama hem de toplama daha kolay ve hijyenik oluyor. Yeraltı çöp konteyneri yerleştirme çalışmalarımıza ihtiyaç duyulan diğer noktalarda da devam edeceğiz” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›