Akın, Belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi

Ziyaretçileri ile sohbet eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye çalışmaları hakkında bilgi vererek ziyaretçilerin taleplerini dinledi.
Bu haber 2022-03-04 14:51:12 eklenmiş ve 160 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ziyaretçileri ile sohbet ediyor, talep ve önerilerini dinleyerek, belediye çalışmaları hakkında bilgiler veriyor.

 

 

Bu kapsamda Başkan Akın; Gecen Mahallesi Muhtarı Nurettin Kabataş, Karaköy Mahallesi Muhtarı Burhan Pişkin, Yeniden Refah Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Yasin Kalem, Bartın Erzurumlular Derneği Başkanı Cemil Gedik, Akmazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Akmaz, Ok Oto ve Kampüs Kafe İşletmecisi Ersin Ok, Bulut İnşaat Sahibi Ali Bulut, Zonguldaklı İş İnsanları Sezgin Anlıaçık ve İbrahim Özdek ile çok sayıda esnaf ve vatandaşları ağırladı. Belediye çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın, nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür etti.

 

 

Akın, teşekkür etti

 

 

30 yıldır Bartın Belediyesi’nde görev yapan ve emeklilik kararı alan marangozhane personeli Nazif Pınaroğlu da Başkan Akın’ı ziyaret etti. Pınaroğlu’na hizmetleri için kendisine teşekkür eden Başkan Akın, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diledi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›